SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Tano Bonnín: “Vinc per ser un jugador important”

El club obrirà només la tribuna per al partit de Copa, gratis per als socis

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El central mallorquí Tano Bonnín, internacional amb la República Dominicana, va ser presentat ahir com a nou jugador del Lleida Esportiu, i va assegurar que ve a ser “un jugador important dins de l’equip”, del qual assegura que “està capacitat” per ascendir a Segona A.

Tanmateix, Tano prefereix anar “diumenge a diumenge en una competició en què cap equip és millor que un altre”. El defensa arriba al club després d’un any en què amb prou feines ha jugat a l’Osasuna, després que el febrer del 2017 es trenqués la tíbia i el peroné al xocar amb Isco en un partit contra el Reial Madrid. Sobre aquest aspecte, l’hispanodominicà va assegurar estar “molt bé físicament i il·lusionat mentalment” i, de fet, va comentar que ha vingut al Lleida, malgrat tenir opcions a Segona, “perquè és el principal equip que m’ha donat l’oportunitat de sumar minuts.

Alguns ho veuran com un pas enrere, però per agafar impuls i demostrar qui sóc”. D’altra banda, el Lleida va anunciar que obrirà només la tribuna per al partit de Copa del 5 de setembre (20.00) davant del Terol, que serà gratis per als socis i a 15 euros per al públic general –5 per als menors de 10 anys–.

Un descart sub-23 de Primera o Segona serà l’últim fitxatge

Un jugador de banda sub-23 serà l’última incorporació del Lleida Esportiu abans que tanqui el mercat de fitxatges divendres. Ara per ara, l’entitat estudia dos opcions, d’un equip de Primera i d’un altre de Segona, que en qualsevol cas arribaria cedit.

Alguns clubs, com el Reus Deportiu, es veuen obligats a desprendre’s de futbolistes al depassar el límit salarial i aquest factor l’aprofitaria el Lleida per tancar la seua plantilla.

Tano Bonnín, durant la seua presentació ahir al Camp d’Esports.

Tano Bonnín, durant la seua presentació ahir al Camp d’Esports.O.J.

tracking