SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Hi ha molta competitivitat per jugar en aquest Lleida”

Xemi estudia Medicina i és a la recta final de la recuperació d’una lesió

Xemi, ahir sobre la gespa del Camp d’Esports després de la presentació.

Xemi, ahir sobre la gespa del Camp d’Esports després de la presentació.O.J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va presentar ahir el centrecampista barceloní Josep Miquel Fernández Codina, conegut esportivament com a Xemi, que estudia Medicina i que va assegurar que ja està “en el procés final de la recuperació” –es va incorporar de baixa després d’una operació al maig del menisc– i que “l’evolució és molt bona”.

Per aquesta raó, Xemi preveu que d’aquí a poques setmanes ja podrà estar a l’equip, del qual va dir que és “molt competitiu” i “amb aspiracions de fer el play-off”, si bé no va dubtar a afirmar que l’ascens “és l’objectiu”, i va afegir que veu molta competència en aquesta plantilla.

“Veig potencial en totes les posicions, que gairebé totes estan doblades. Hi haurà molta competitivitat i crec que això és bo.” Després del partit contra el Vila-real B, es va mostrar convençut que si l’equip juga com els primers quaranta-cinc minuts, “farà moltes coses aquest any”.

El centrecampista, procedent del Cornellà, destaca per la seua polivalència al terreny de joc, una cosa que li permet jugar com a migcampista, com a interior o ocupar posicions a la línia defensiva o d’atac, com ja li va passar amb els verds i al filial del Barça.

Tanmateix, va assegurar que, amb el sistema que utilitza Albadalejo, 4-4-2, la posició que prefereix és “el doble pivot”. Precisament sobre l’entrenador lleidatà va confessar que fa una dècada ja van estar a punt de coincidir a la Gramanet, però que ell finalment se’n va anar a la Damm i que tenien aquesta “espineta de no haver pogut treballar junts fins ara”.

Xemi també va explicar que al vestidor hi ha el convenciment que l’afició “està molt il·lusionada”, igual que la plantilla, i que és una cosa que van notar “l’altre dia al camp”. Xemi compagina la pràctica del futbol amb els estudis de Medicina, carrera en què cursa sisè. “No és fàcil pels horaris que tenim”, va explicar.

tracking