SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Perilla el Reial Societat-Barça

LaLiga enviarà tècnics dilluns per veure com van les obres d’Anoeta i garantir la seguretat completa el dia 15 de setembre || El president del club basc assegura que es podrà jugar

L’estat actual de l’estadi d’Anoeta, que es troba en obres.

L’estat actual de l’estadi d’Anoeta, que es troba en obres.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga inspeccionarà les obres de reforma de l’estadi d’Anoeta dilluns que ve, coincidint amb el començament de la col·locació dels pans d’herba que formaran la nova gespa del camp de futbol de la Reial Societat.

Així ho va comunicar ahir la mateixa Lliga a l’ajuntament de Sant Sebastià, com a amo de la instal·lació, i a la mateixa Reial Societat, com a participant de la competició i responsable de les obres, a través d’un document enviat a les dos entitats, tal com va confirmar a la Cadena SER el tinent alcalde de Sant Sebastià, el socialista Ernesto Gasco.

L’objectiu de LaLiga és assegurar-se completament que no hi ha cap tipus de risc per als aficionats a l’estadi d’Anoeta, en ple procés de reforma, durant el dia del partit que es jugarà contra el Barcelona el dissabte 15 de setembre, que serà el primer partit del club donostiarra com a local aquesta temporada i, per tant, ja sense les pistes d’atletisme al voltant de la gespa, però encara enmig de les obres.

Per aquesta data la previsió és que estigui completat el 70% de la reforma, però hi continuarà havent molèsties i dificultats amb els accessos, com ja en el seu dia ho va advertir el mateix president de la Reial, Jokin Aperribay.

Si es juga el dia fixat, l’equip blaugrana tornaria a estrenar terreny de joc com va passar a Valladolid

No obstant, segons va confirmar el club donostiarra, la gespa estarà a punt i en perfectes condicions. Així ho va explicar ahir Jokin Aperribay. “Ningú va dir que seria fàcil arribar al dia 15 de setembre, però s’hi arribarà.

I dins de la planificació de la Lliga, per al que ens correspon en els propers dies, estem ocupadament tranquils. Les constructores estan treballant intensament i hi ha confiança que es jugui el 15. Queda molt, sí, i hi haurà obres tot l’any, però la previsió és arribar al dia 15. Hi ha coses a fer, la gespa entre d’altres.

Dimecres dia 12 es jugaran dos partits diferents per provar tant el VAR com la tele i que tot funcioni a la perfecció”, va explicar Aperribay. El president de la Reial també ha volgut deixar clar que les comunicacions entre LaLiga i el club són constants perquè no es repeteixi una imatge com la mostrada al món el cap de setmana passat a Pucela.

Després de l’últim partit a Valladolid, en el qual l’herba s’aixecava i impedia la correcta pràctica del futbol i augmentava considerablement el risc de lesió, les alarmes van saltar al Camp Nou.

Amb dos horaris diferents de partits (18.55 i 21.00) i una imatge renovada, la Lliga de Campions definirà avui a Mònaco la composició de la fase de grups. que començarà el 18 de setembre i amb trenta-dos equips que somien arribar a la final de l’1 de juny del 2019 al Wanda Metropolitano de Madrid.

Com és tradició, el Forum Grimaldi acollirà la gala (18.00 hores) amb què la UEFA celebra anualment l’obertura oficial de la temporada, en la qual el regnat del Reial Madrid que ara dirigeix Julen Lopetegui i la victòria de l’Atlètic de Madrid a la Lliga Europa farà que tres clubs espanyols parteixin des del bombo 1 com a caps de sèrie.

El Barcelona s’hi afegirà al costat del Bayern Munic alemany, el Manchester City, el Juventus italià, el París Saint-Germain i el Lokomotiv rus, com a campions de les respectives lligues.

Per coeficient de clubs de la UEFA, Borussia Dortmund, Porto, Manchester United, Xakhtar Donetsk, Nàpols, Tottenham Hotspur i Roma seran al bombo 2, mentre Schalke, Lió, Mònaco i CSKA Moscou seran al 3. Al costat dels supervivents de l’última eliminatòria (Ajax, AEK i Young Boys), l’últim subcampió, Liverpool, el València, el Bruges, el Galatasaray, l’Inter de Milà, el Hoffenheim i el Viktoria Pilsen completen la nòmina de participants.

El presidente del Espanyol, Chen Yanseng, visita al equipo

El president del RCD Espanyol, Chen Yanseng, va visitar ahir els seus jugadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i va aprofitar per mantenir diferents reunions de treball a les instal·lacions del club a Sant Adrià.

El dirigent va dedicar uns minuts a presenciar l’entrenament del primer equip, després del seu triomf sobre el València (2-0) a l’RCDE Stadium, saludar els jugadors, cos tècnic i responsables de les àrees esportives i del futbol base.

L’estat actual de l’estadi d’Anoeta, que es troba en obres.

L’estat actual de l’estadi d’Anoeta, que es troba en obres.SEGRE

tracking