SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista abona 2.000 euros per competir a Europa

Demà coneixerà el primer rival a la CERS, torneig del qual és campió

Una acció del partit de la Lliga Catalana que el Llista va guanyar dimarts passat a l’Igualada.

Una acció del partit de la Lliga Catalana que el Llista va guanyar dimarts passat a l’Igualada.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que encara no té patrocinador principal, el Lleida Llista ja ha d’assumir les despeses corresponents a una temporada que acaba de començar. El club lleidatà ja ha abonat 2.000 euros que corresponen al primer pagament per poder competir a Europa, on l’equip té un doble front, la Copa de la CERS, competició en què defensa el títol que va guanyar la temporada passada, i la Copa Intercontinental, que disputarà per primera vegada en la seua història i a la qual accedeix com a campió de l’anterior competició.

El club segueix fent gestions per trobar un patrocinador principal, tenint en compte que l’anterior espònsor, ICG Software, va deixar de col·laborar amb el club després de sis temporades.

Encara que el Llista manté diferents línies de negociació obertes, continua sense concretar cap de les opcions. Malgrat que el president del club, Enric Duch, va afirmar la setmana passada que passés el que passés el club no renunciaria a competir a Europa, hi ha preocupació a l’entitat perquè s’atansa l’inici de la Lliga i segueix sense tancar-se aquesta important via d’ingressos.

Precisament, el club coneixerà demà el primer rival a la Copa de CERS. L’equip lleidatà, que malgrat ser l’actual campió no parteix com a cap de sèrie, serà un dels equips que seran demà al sorteig.

De l’OK Lliga hi ha quatre equips més: el Caldes, el Girona, l’Igualada i el Voltregà. També hi ha el Wolfurt austríac, que entrena el lleidatà Jaume Bartés, format a la base del Llista, i en què juga el també lleidatà Iker Bosch.

El Llista també jugarà la Copa Intercontinental (29-30 setembre), que organitzarà el Barcelos portuguès, rival del Llista a la final de la CERS. Completen la Final Four el Barcelona i el Porto, rival dels lleidatans a les semifinals. D’altra banda, el Llista rep avui a l’Onze de Setembre la visita del Calafell (21.00 hores), en el tercer i últim partit de la fase de grups de la Lliga Catalana.

Després d’una derrota amb l’Alcoi (1-4) i una victòria sobre l’Igualada (4-3), un triomf aquesta nit garantirà la classificació del Lleida per a les semifinals, que es jugaran dilluns que ve.

tracking