SEGRE

Piqué, denunciat per conduir sense punts al carnet

El jugador del Barça circulava pel districte de l’Eixample

Gerard Piqué

Piqué, denunciat per conduir sense punts al carnetEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat aquest divendres al defensa del Barcelona Gerard Piqué, quan circulava pel districte de l’Eixample de la capital catalana, per conduir el seu vehicle sense punts al carnet. Segons ha informat Ser-Barcelona i han confirmat a Efe fonts municipals, els agents de la Urbana han aturat el vehicle que conduïa Piqué cap a les 15 hores i, després de demanar-li la documentació, han comprovat que circulava sense cap punt al carnet perquè la Direcció General de Trànsit (DGT) els hi va retirar per infraccions prèvies al volant.

Davant d’aquesta situació, els agents han denunciat al futbolista per conduir sense punts, que segons sentències recents del Tribunal Suprem ja no es considera una falta administrativa, sinó un delicte contra la seguretat viària que podria ser penat amb multa, hores de servei a la comunitat o penes de presó de fins sis mesos.

La parella de Shakira ja va ser condemnat el març de 2015 a una multa de 10.500 euros per increpar de forma irada, despectiva i agressiva a dos agents de la Guàrdia Urbana que havien multat el seu germà per deixar el seu cotxe mal estacionat. En la sentència per aquell cas, la titular del jutjat d’instrucció número 5 de Barcelona va recriminar al central blaugrana la seua "actitud despectiva i d’agressivitat verbal i gestual" cap als agents que es disposaven a multar el seu germà la matinada del 13 d’octubre de 2014.

A l’hora de xifrar la quantia de la condemna, per una falta contra l’ordre públic per ofensa als agents de l’autoritat, la jutgessa va optar per la xifra proposada per l’acusació particular exercida pels dos urbans, que va demanar 10.500 euros, davant els 900 que va reclamar la fiscal, en prendre en consideració la situació econòmica del futbolista, que percep un salari no inferior als 6 milions d’euros anuals. Malgrat que la sentència es podia impugnar davant de l’Audiència de Barcelona, Piqué va acatar la condemna i va abonar la sanció dies després que es notifiqués la resolució de la jutgessa.

tracking