SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

“Vull jugar a l'ACB”

Després d’aconseguir l’ascens amb el Breogán, Sergi Quintela arriba al Força Lleida disposat a fer el salt a l’elit || Serna el defineix com “un superjugador”

Sergi Quintela, ahir al Barris Nord durant la presentació.

Sergi Quintela, ahir al Barris Nord durant la presentació.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Força Lleida, Jorge Serna, no va dubtar a definir Sergi Quintela Salvador (Lugo, 21-4-1996) com “un superjugador per a nosaltres” i es va mostrar convençut, a l’acte de presentació del nou fitxatge, a l’assegurar que “està fet per jugar a l’ACB”.

Quintela, després d’aconseguir l’ascens la temporada passada amb el Breogán, va admetre la seua decepció perquè l’equip gallec no comptés amb ell en la màxima categoria, però es va mostrar disposat a continuar treballant per aconseguir-ho.

“Dono gràcies al Força Lleida per donar-me aquesta oportunitat. Són els que van mostrar més interès i voluntat des del primer moment per comptar amb mi. Vull fer-ho bé aquí per ajudar l’equip a arribar al més amunt possible”, va explicar ahir. Pel que fa a la part personal, el gallec va admetre un objectiu clar: “Vull jugar a l’ACB.”

Sergi Quintela, nascut a Lugo encara que de mare catalana, va reconèixer que “vaig pensar que em quedaria al Breogán després de l’ascens. Però que no hagin apostat fort per mi em motiva i em farà treballar més per demostrar que estic preparat per jugar a l’ACB”, va afegir.

No va defugir un paper de líder a l’equip. “Espero ajudar en defensa i en atac... en el que Jorge Serna em demani. Puc fer moltes coses i espero ajudar l’equip en cada partit per continuar creixent com a jugador”, va explicar. Tampoc va donar per fet que l’objectiu del Força Lleida sigui únicament salvar-se.

“Ni l’any passat al Breogán pensàvem en l’ascens, ni aquí hem de pensar en la permanència. Cal lluitar partit a partit i fer-ho el millor possible en cada jornada.”

Al seu torn, el responsable de l’àrea esportiva del club, Albert Aliaga, va afirmar que “per la seua implicació i capacitat de treball estic convençut que és un jugador que agradarà al Barris Nord”, i per la seua banda Serna va assenyalar que “ens ajudarà molt a l’un contra un, el bloqueig directe, el tret de tres i el contraatac”.

tracking