SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Gerard Piqué, denunciat per conduir sense punts

S’exposa a una multa de fins a 6.000 € i una pena de presó de fins a sis mesos

Luis Enrique ahir durant la roda de premsa en la qual va anunciar la primera convocatòria.

Luis Enrique ahir durant la roda de premsa en la qual va anunciar la primera convocatòria.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar ahir Gerard Piqué per conduir sense punts al carnet, segons va avançar SER Catalunya. Els policies el van interceptar poc abans de les 15.00 hores mentre circulava per l’Eixample i van comprovar que la Direcció General de Trànsit li havia retirat tots els punts, producte d’infraccions al volant anteriors. El jugador s’exposa a una multa de fins a 6.000 euros i a una pena de presó de fins a sis mesos, perquè, segons algunes sentències recents del Tribunal Suprem, conduir sense punts es considera un delicte contra la seguretat viària i no una falta administrativa.

No és la primera vegada que Piqué es veu embolicat en un conflicte amb la Guàrdia Urbana. Un jutjat de Barcelona el va condemnar al pagament d’una multa de 10.500 euros per ofenses a dos agents. Els fets van tenir lloc el 13 d’octubre del 2014. El jugador es trobava en un vehicle mal estacionat al carrer Ramon Trias Fargas de Barcelona.

Un agent li va advertir que el sancionaria i el central el va increpar “en to irat i despectiu”. Entre les frases que figuraven a la resolució hi havia que ho feia “per tocar els ous” i que la multa “la pagarà el seu pare”. També va llençar als peus de l’agent la denúncia.

L’advocat de Gerard Piqué, que no va anar al judici, va llegir un escrit en el qual el jugador reconeixia que es va adreçar als agents “de manera desafortunada”.

Les altres dos grans absències són Koke i Iago Aspas. Tampoc hi són Gerard Piqué, David Silva i Andrés Iniesta, que ja van confirmar la seua retirada del combinat estatal quan va finalitzar la Copa del Món.

tracking