SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

La Generalitat tornarà a revisar el trasplantament de fetge d’Abidal

Éric Abidal, en foto d’arxiu.

Éric Abidal, en foto d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, va assegurar ahir que el departament manté oberta la investigació que va iniciar al juliol sobre el trasplantament de fetge de l’exjugador del Barça Éric Abidal a l’Hospital Clínic de Barcelona i que tornarà a revisar “el que calgui”.

Vergés va fer aquestes afirmacions en resposta als mitjans des de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, després de la decisió de l’Organització Nacional de Trasplantaments (ONT) de personar-se com a acusació particular afegint-se a la petició de la Fiscalia perquè es reobri la investigació judicial sobre el trasplantament de fetge de l’exjugador i actual secretari tècnic del club.

“Nosaltres tenim la investigació oberta, la vam obrir l’endemà que sortís la notícia. El jutjat l’havia tancat, ara sembla que es reobre. Tornarem a valorar quin és el nostre posicionament”, va afirmar la consellera.

Per la seua part, la Fiscalia ha demanat que el cosí d’Éric Abidal declari com a testimoni i ha sol·licitat al Jutjat número 28 de la ciutat de Barcelona que un metge forense visiti aquest familiar del director esportiu del Barça per confirmar si va ser el donant i altres diligències per possible falsificació documental.

tracking