SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

Veure el Barcelona-Partizan a les Borges costarà 12 euros

L’equip blaugrana vindrà amb totes les seues figures, inclòs el lleidatà Oriola

Un moment de la presentació del partit, ahir a l’ajuntament de les Borges.

Un moment de la presentació del partit, ahir a l’ajuntament de les Borges.AJUNTAMENT DE LES BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos dels millors equips del bàsquet europeu, el Barcelona i el Partizan de Belgrad, tots dos campions continentals, s’enfrontaran a les Borges Blanques el proper 12 de setembre, en partit corresponent a la cinquena edició del Trofeu Ciutat de les Borges. Les entrades del matx ja estan a la venda des d’ahir a un preu de 12 euros. El duel, que es jugarà al pavelló Francesc Macià, s’ha fixat a les 20.30 hores i l’organitza el Club Bàsquet Borges-Garrigues, amb la col·laboració de l’ajuntament. L’equip blaugrana arribarà a les Borges amb totes les seues figures, inclòs el lleidatà Pierre Oriola, per la qual cosa els organitzadors calculen que s’omplirà el pavelló, que té una capacitat d’un miler d’espectadors. Les localitats ja poden adquirir-se des d’ahir a la Llibreria Quaderns i a la fruiteria García Vicent, els dos comerços situats a les Borges.

L’alcalde de la capital de les Garriges, Enric Mir, va qualificar l’encontre com “un esdeveniment únic i de molta qualitat”, a més d’“una mostra del nostre compromís amb el territori”. A la presentació d’aquest duel també va assistir un directiu de la secció de bàsquet del Barcelona, Xavier Gomis, així com el president del CB Borges-Garrigues, Josep Mònico, i el president de la Penya Barcelonista de les Borges, Josep Benet, entre d’altres.

El president del club, Josep Mònico, va destacar l’esforç d’organitzar cada pretemporada un partit amb equips de la màxima categoria i que aquest Barcelona-Partizan és la “cirereta” després de “cinc edicions del Trofeu Ciutat de les Borges”.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Francesc Mir, va destacar que un enfrontament d’aquest nivell era “una assignatura pendent” i va agrair l’esforç que han fet tant la penya barcelonista com el CB Borges-Garrigues. El Barcelona, que presenta aquesta temporada una plantilla molt renovada, sense Juan Carlos Navarro, es pren aquest encontre com a part de la preparació de cara al primer trofeu de la temporada, la Supercopa. A més, al cap de només tres dies, el 15, jugarà a Polònia. El Partizan, que s’estarà a Lleida uns quants dies, s’entrenarà al pavelló el dia 11.

tracking