Benzema i Bale lideren la golejada

Debuta Courtois a la porteria

Benzema i Sergio Ramos celebren un dels gols aconseguits.

Benzema i Sergio Ramos celebren un dels gols aconseguits.EFE

Alliberat sense Cristiano, el gol per partit de Gareth Bale i la cara més golejadora de Karim Benzema, autor d’un doblet, van guiar el Madrid a una golejada al Bernabéu davant el Leganés (4-1), el dia en què es va produir el relleu a la porteria amb debut de Courtois, amb el qual Lopetegui va sorprendre. El Leganés va semblar atemorit d’inici, i el Madrid va jugar amb comoditat, va traspassar línies amb facilitat i va generar perill. El premi no va tardar a arribar i ho va fer de nou amb Bale, que va enganxar amb un bon gest i de dreta una assistència de cap de Carvajal (1-0). Al minut 24, Eraso va retallar Casemiro i el va fer caure, i va aprofitar Carrillo la pena màxima per establir l’empat (1-1). Era el primer xut que rebia Courtois com a jugador del Madrid i, enganyat en el llançament, no va poder aturar-lo. L’empat va assentar el Leganés, que va ajuntar línies. Després del descans i als tres minuts, Asensio apareixia per l’esquerra i la seua centrada mesurada la rematava de cap a la xarxa Karim.

La seua disputa per la zona amb Silva va provocar la consulta del VAR, que finalment el va validar (2-1). Però el Madrid en volia més i Benzema va firmar el doblet amb un gol de matador. Es va associar amb Modric i va treure un xut creuat ajustat imparable (3-1). Amb el Leganés ja decaigut, el colofó va arribar amb un penal comès sobre Asensio que va materialitzar Sergio Ramos (4-1).