SEGRE

DEPORTES

“Estic content amb el que tinc”

Valverde celebra el final del mercat i adverteix de la dificultat de l’Osca, que acaba d’ascendir (18.30) || De Piqué diu que “tots tenim vida privada, però també una imatge pública”

Ernesto Valverde, durant la roda de premsa prèvia al Barcelona-Osca d’avui.

Ernesto Valverde, durant la roda de premsa prèvia al Barcelona-Osca d’avui.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui al Camp Nou l’Osca (18.30 /beIN Sports), amb l’objectiu d’aconseguir una nova victòria i mantenir el ple de triomfs en aquest inici de Lliga. És la primera vegada que l’Osca visita el Barcelona com a equip de Primera divisió. El tècnic del Barcelona, Ernesto Valverde, que va dir que estava content per com ha quedat l’equip, va advertir ahir de les dificultats d’aquest tipus d’encontres. De l’Osca va dir que “vindrà sense por, a plantar cara. Hem d’anar amb compte perquè sabem com són aquests partits. En anys anteriors hem tingut problemes amb els acabats d’ascendir”, va recordar.

Va dir que s’alegrava que s’hagi acabat el període de fitxatges. “Estic content perquè ja s’ha acabat el mercat. Sabem el que som, els que hi som, els que tirarem això endavant. Ara ens podrem centrar absolutament en el que és el joc. Estic content amb l’equip que tinc”, va insistir.

Diu que a tots els tècnics els agrada que els respectin les llistes i demana a Alba que ho sàpiga gestionar

Valverde va celebrar que Rafinha s’hagi quedat, després que s’hagués especulat amb una sortida al Betis. “Amb Rafinha hem parlat i són converses privades. Es queda i és l’important. Penso que ens pot ajudar i veurem com avancen els partits. És un jugador que té moltes coses bones”, va valorar.

Sobre l’absència de Jordi Alba a la llista de Luis Enrique va mostrar respecte per les decisions del seleccionador, com a ell li agrada amb les seues “llistes de convocats” i “alineacions” i va instar el lateral a “gestionar de manera natural” aquesta circumstància per centrar-se així en “l’equip i en el joc pensant a tornar a la selecció, però sense tornar-se boig”.

Tampoc va voler donar més importància l’entrenador blaugrana en la denúncia que divendres passat li va interposar la Guàrdia Urbana de Barcelona a Gerard Piqué per conduir el cotxe sense punts al carnet de conduir. “Està clar que els que defensem un club tenim una vida privada, però també una imatge pública, però no vull parlar de Gerard Piqué sense abans fer-ho amb ell”, es va justificar l’entrenador.

tracking