SEGRE

FUTBOL FEDERACIÓ CATALANA

Les eleccions per rellevar Andreu Subies, l’1 d’octubre

L’assemblea extraordinària homenatja el lleidatà dedicat ara a l’RFEF

Gerard Figueras i Andreu Subies, ahir durant l’assemblea extraordinària de la Catalana de futbol.

Gerard Figueras i Andreu Subies, ahir durant l’assemblea extraordinària de la Catalana de futbol.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea general de la Federació Catalana de Futbol reunida ahir, en sessió extraordinària, a la localitat tarragonina de Calafell, va aprovar per unanimitat la convocatòria d’eleccions el pròxim 1 d’octubre per rellevar l’anterior junta, presidida pel lleidatà Andreu Subies. Demà dilluns es constituirà la junta electoral en la qual un dels tres representants serà un club lleidatà, l’AEM. Divendres que ve, dia 7, s’iniciarà el termini per poder presentar candidatures, que finalitzarà el dia 12 a les 18.45 hores. L’acte de la proclamació definitiva de candidatures, sigui una o més, està fixat per al dia 18 de setembre.

Subies, que va dimitir el passat mes de juliol per assumir nous projectes i responsabilitats com a vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol, va assistir ahir a l’acte on va ser homenatjat pels assembleistes. Joan Soteras, que n’ha assumit el relleu al capdavant de la Catalana fins a la convocatòria d’eleccions, va agrair el treball fet per Subies durant els últims set anys (2011-2018) i el va qualificar durant el seu parlament com “el millor president de la història de la federació”. Alhora, Soteras es va oferir per continuar encapçalant el projecte que va iniciar el seu antecessor. “El procés electoral és la manera més ètica i transparent perquè els clubs catalans decideixin si volen seguir aquesta línia de treball i, per tant, que continuem al capdavant de la federació.”

Andreu Subies, que es va dirigir als assembleistes agraint-los el suport, va dir que “faré el possible a la Federació Espanyola perquè el futbol català tingui el seu espai i sigui important”, també va rebre una placa de reconeixement per part del secretari general de l’esport de la Generalitat, Gerard Figueras. Aquest va destacar la figura de Subies “pel seu paper clau quant a la modernització i creixement del futbol català, fruit d’un nou model de gestió. La bona sintonia entre la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l’esport continuarà sigui qui na sigui la nova junta que surti escollida”.

L’horari de les votacions del dia 1 d’octubre serà de les 10.00 a les 19.00 hores a les tretze seus federatives entre delegacions i subdelegacions.

tracking