SEGRE

TENIS US OPEN

Rafa Nadal, amb remuntada inclosa, i Carla Suárez accedeixen a vuitens

Nadal durant el partit davant de Khatxànov.

Nadal durant el partit davant de Khatxànov.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal, el número 1 del tenis mundial, va accedir ahir als vuitens de final del US Open al vèncer en quatre sets i més de quatre hores el rus Karén Khatxànov (5-7, 7-5, 7-6 (7), 7-6 (3)). El balear s’enfrontarà a la pròxima ronda al georgià Nikoloz Basilashvili, que es va imposar a l’argentí Guido Pella per 6-3, 6-4, 1-6 i 7-6 (4).

Nadal va tenir un inici de partit fluix i va perdre el primer set. El balear, tanmateix, va començar la remuntada a la segona mànega, en la qual va començar a ploure i a més va haver de ser atès del genoll. A més de Nadal, John Isner, Borna Coric, Milos Raonic, Kevin Anderson i Dominic Thiem van assolir els vuitens de final del quadre masculí.

Per la seua banda, el madrileny Fernando Verdasco va caure eliminat davant l’argentí Juan Martín del Potro al perdre 7-5, 7-6 (6) i 6-3 després de gairebé 3 hores de partit. Pel que fa al quadre femení, la canària Carla Suárez va passar a vuitens al vèncer la francesa Caroline Garcia en el desempat del tercer set, amb un resultat de 5-7, 6-4 i 7-6 (4).

També va passar la nord-americana Serena Williams després de superar la seua germana Venus per 6-1 i 6-2 en una hora i dotze minuts, malgrat haver estat atesa per una torçada de turmell.

tracking