FUTBOL PRETEMPORADA

Victòria amb suspens

El Pardinyes va acabar patint davant del Marítim de València, al penúltim duel de pretemporada || Avui s’enfrontarà al Peña Ferranca de Barbastre

Una jugada del partit que va enfrontar ahir el Pardinyes i el Marítim de València.AMADO FORROLLA

El Pardinyes es va imposar ahir al penúltim assaig de pretemporada al CFF Marítim de València per 2-1, malgrat que va acabar demanant l’hora. Les lleidatanes van firmar una molt bona primera meitat però van abaixar el ritme a la segona, a la qual les valencianes van tenir oportunitats per empatar, inclòs un penal que no van saber transformar en gol. A la primera part, el Pardinyes va sortir bolcat a l’atac i aviat va agafar el comandament. Fruit del bon joc va arribar el primer gol quan a penes havien passat 20 minuts, gràcies a una jugada individual de Patri Teixidó. La lleidatana es va plantar sola davant de la portera rival i la va superar amb l’exterior de la bota, després d’una cavalcada des del mig del camp a la qual es va desfer de tota la defensa rival. Lluny de relaxar-se, el quadre lleidatà va continuar jugant amb ambició. Així doncs, poc abans del descans va arribar el segon gol gràcies a una bona jugada per la banda de Rosi, que va assistir magistralment Taberner, qui després d’un bon control, va enviar la pilota al fons de la porteria rival amb un potent xut per sota. Després de la pausa, el guió va canviar radicalment i va ser el Marítim qui va prendre el control. El Pardinyes es va relaxar i va començar a perdre pilotes i a precipitar-se en la sortida de l’esfèric. Fruit d’aquesta desconnexió va arribar al minut 58 el gol de les valencianes, que van aprofitar un malentès en la defensa lleidatana en un rebuig per retallar distàncies. A partir de llavors el matx va ser una pluja d’ocasions per al Marítim, que va disposar, fins i tot, d’un penal per empatar, encara que la falta de punteria i l’encert de Tatiana sota els pals ho van evitar. Avui (17.00), el Pardinyes jugarà l’últim partit de pretemporada davant del Peña Ferranca de Barbastre, abans de l’estrena a la Lliga diumenge vinent davant del Pallejà.