EL MILLOREL PITJOR

El Borges perdona i cau a casa

El Sant Ildefons va fer dos gols en tan sols tres aproximacions || El Borges va homenatjar l’excapità Arnau Setó

Un jugador del Borges desplaça la pilota davant de la pressió d’un altre del Sant Ildefons, ahir al partit.EDGAR ALDANA

El Borges va perdre en l’estrena davant d’un Sant Ildefons que va saber aprofitar les ocasions (1-2), en un partit que va concentrar els gols al segon temps.

Els de Manel Cazorla, que es van presentar molt renovats i amb la il·lusió de repetir la gran temporada passada, van viure uns primers deu minuts de joc altern i imprecís, i sense arribades a cap de les dos porteries. La primera aproximació amb perill del Borges, de fet, no es va produir fins al minut 21, quan una centrada d’Aitor no va ser rematada per Soriano, que estava sol al cor de l’àrea barcelonina.

A partir d’allà, els blancs van agafar el comandament, dominant i amb aproximacions a l’àrea del Sant Ildefons, i Nasser va tenir una altra ocasió en una rematada de cap que se’n va anar per damunt. Abans del descans també ho van intentar Joel, amb una centrada que va ser rebutjada a córner, i Soriano, amb un potent tret que el porter va desviar amb una bona estirada. El Borges tenia contra les cordes els de Cornellà, que no passaven del centre del camp. Després del descans, hi va haver encara més domini del quadre local, malgrat que sense perill. Al minut 60, no obstant, un contraatac dels barcelonins va fer pujar el 0-1 al marcador, quan Younes, amb una paràbola, va enviar la pilota a la xarxa.

L’empat no va tardar a arribar, per mitjà d’Aitor, en una acció molt protestada pels visitants, al considerar que l’esfèric no havia traspassat totalment la línia. Al minut 70, Sani va tenir la segona aproximació, que va finalitzar amb un tret des de la frontal que Xammar va bloquejar, i un minut després, Joel va rematar creuat una passada d’Aitor, que el porter visitant va enviar a córner. Però de nou una altra del Sant Ildefons, al minut 80, va acabar amb Younes aixecant la pilota per sobre de Xammar per marcar el gol de la victòria visitant (1-2), en un final de partit en el qual van acabar expulsats els visitants Alabau i Javier Gómez, l’entrenador baceloní.

D’altra banda, al descans, paral·lelament, es va retre homenatge a qui va ser capità de l’equip durant molts anys, Arnau Setó, que es va retirar l’estiu passat als 30 anys a conseqüència d’una lesió, després d’haver disputat 450 partits i haver marcat 148 gols en catorze temporades en el club.

“És el que passa quan perdones les ocasions” L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, es va mostrar decebut amb la derrota davant del Sant Ildefons, i va afirmar que “és el que passa quan perdones les ocasions que has fet i no ets capaç de materialitzar-les”, cosa que va puntualitzar dient que “el rival amb tres arribades ens ha marcat dos gols, i nosaltres amb nou o deu, sobretot amb tres o quatre molt clares al primer temps, no”. Cazorla també va explicar, no obstant, que “continuem creient que ser els protagonistes del partit és la millor manera de fer mal al rival. Cal aixecar-se”, va finalitzar.