El Torregrossa arranca amb una golejada a casa

Un jugador del Vilanova pressiona un altre del Torregrossa en una acció del partit d’ahir.ITMAR FABREGAT

El Torregrossa va superar àmpliament el Vilanova de l’Aguda (5-0) en l’arrancada de la Lliga, en un partit que va tenir una primera part igualada i que no feia presagiar un resultat final tan gran.

L’equip local no va inaugurar el marcador fins al minut 37 de l’encontre, amb el gol de Vall i es va retirar al descans amb un 2-0 al seu favor al marcador, després del segon gol anotat per Iglesias (41). Tot just iniciar-se la segona part, Iglesias va tornar a marcar per al seu equip, i va firmar el 3-0, mentre que Gorrochategui i Capdevila van acabar de rematar la victòria del Torregrossa, al firmar dos gols més al minut 53 i 79 de partit, respectivament.