SEGRE

TENIS OBERT D?ESTATS UNITS

Rafa Nadal derrota Basilashvili i es planta als quarts de final

Rafa Nadal, en una acció del partit d’ahir.

Rafa Nadal, en una acció del partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal es va imposar (6-3, 6-3, 6-7 (6), 6-4) ahir al georgià Nikoloz Basilashvili per accedir a quarts de final del US Open, quart i últim gran de la temporada, en què s’enfrontarà amb l’austríac Dominic Thiem.

El número u del món i defensor del títol a Nova York va tenir un altre os a l’Arthur Ashe. De nou en torn matutí, el de Manacor va haver de fer mans i mànigues, com dos dies abans a l’etern intercanvi que li va exigir el rus Karén Khatxànov. De nou quatre sets i aquesta vegada una mica més de tres hores per avançar a la Gran Poma, on els quarts l’obligaran a fer un pas al capdavant contra Thiem.

Per la seua banda, l’austríac Dominic Thiem, novè cap de sèrie, va vèncer per 7-5, 6-2 i 7-6 (2) el sud-africà Kevin Anderson.

Al quadre femení, la txeca Karolína Plisková, vuitena cap de sèrie, es va convertir ahir en la primera finalista de quarts del US Open al guanyar per 6-4 i 6-4 la jove australiana Ashleigh Barty, divuitena favorita.

La rival de Plisková, que el 2016 va disputar la final d’aquest torneig i va perdre contra l’alemanya Angelique Kerber, serà la guanyadora del duel previst per a aquesta passada matinada entre Serena Williams, i la veterana estoniana Kaia Kanepi.

tracking