FUTBOL FEMENÍ PRETEMPORADA

Triomf abans de l'estrena

L’AEM va derrotar el Marítim de València mostrant un joc atractiu || Final d’una pretemporada marcada per les baixes abans de visitar el Sant Pere

Una jugadora de l’AEM controla la pilota davant de la pressió d’una rival.

Una jugadora de l’AEM controla la pilota davant de la pressió d’una rival.EDGAR ALDANA

L’AEM va clausurar ahir la pretemporada amb una victòria contra el Marítim de València (3-1), que divendres també va ser derrotat pel Pardinyes, al Municipal de Recasens. Tots dos equips van exhibir un bon futbol, malgrat que la calor va passar factura a les jugadores, especialment a la segona meitat. Les lleidatanes, d’altra banda, van afrontar el duel amb escassetat d’efectius ja que algunes jugadors arrossegaven molèsties físiques i van decidir no arriscar-se per estar a punt per a l’estrena en lliga, diumenge que ve. Així doncs, moltes jugadores del filial van disposar de minuts i van demostrar que estan preparades per ajudar l’equip durant la temporada.

El matx va començar intens amb els dos equips buscant obrir el lluminós. Només havien passat cinc minuts quan Marina va obrir el marcador per a l’AEM amb una incursió per la banda esquerra. Després del gol, tots dos equips es van dedicar a intentar controlar la pilota, per la qual cosa van concentrar el joc al centre del camp. Així doncs, al descans l’electrònic continuava reflectint 1-0.

A la represa, malgrat que la calor va fer efecte en els dos equips, el ritme golejador es va incrementar. Al minut 65, doncs, va arribar el segon per a les lleidatanes amb un robatori a prop de l’àrea rival que va acabar amb Paula perforant l’escaire de la porteria visitant. El 3-0 no va arribar fins al minut 83, amb una jugada de combinació que va culminar Judith. El Marítim, que no va abaixar el ritme, va fer el gol de l’honor dos minuts més tard, després d’una jugada col·lectiva que Leti va transformar en gol sobre la sortida de la portera lleidatana Saray. L’AEM tanca d’aquesta manera una pretemporada marcada per les baixes i no tan completa com l’equip hauria desitjat. El pròxim enfrontament ja serà l’estrena de lliga diumenge a Sant Pere Pescador (16.00).