EL MILLOREL PITJOR

Triomf de l'Alpicat a Solsona

L’equip del Segrià, un dels favorits per a l’ascens, va sumar els primers tres punts en un partit en el qual el més just hauria estat un empat || Gol anul·lat a l’equip local en l’últim minut

Un jugador de l’Alpicat controla la pilota davant de l’oposició d’un futbolista del Solsona, en una acció del partit d’ahir.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va demostrar que és un dels favorits per aconseguir l’ascens a Primera Catalana i es va imposar per 0-1 al camp del Solsona, en un partit igualat en el qual l’empat hauria estat un resultat més just. El Solsona va començar pressionant i tenint bones ocasions per marcar, però no va tenir punteria, mentre que l’Alpicat va demostrar ofici, va saber defensar-se bé en els moments crítics i va treure profit de la bona condició física a la segona meitat. El gol que els donaria la victòria va arribar al minut 66 i el va anotar Eric Gràcia. El Solsona va poder empatar a l’última jugada del partit, però l’àrbitre va anul·lar el gol entenent que hi havia fora de joc. El Solsona va sortir amb més tensió, va començar dominant el matx i va poder inaugurar el marcador el primer quart d’hora. Als tres minuts Pau va agafar una pilota morta a l’àrea de l’Alpicat i va rematar per damunt del travesser. Tan sols quatre minuts després va ser Roger qui va buscar el gol. Va superar dos rivals i va llançar un potent tret creuat que es va estavellar al travesser.

Després d’aquests dos avisos l’Alpicat es va despertar i va anar guanyant seguretat defensiva. Al minut 25 l’àrbitre va parar el partit perquè els jugadors dels dos equips poguessin refrescar-se, atesa l’elevada temperatura que hi havia al Municipal de Solsona. La primera ocasió de l’Alpicat no va arribar fins al minut 31, amb una rematada de cap d’Abel Sedeño, després d’un llançament de córner, que va sortir fregant el pal. Al 45 Eric Gràcia ho va intentar amb rematada des de la frontal que va sortir per la línia de fons. Amb 0-0 es va arribar al descans.

Al segon temps l’Alpicat va sortir amb més intensitat i no va tardar a posar a prova el porter Barcons, que va desviar una rematada de Gràcia. L’equip del Segrià va començar a dominar i buscar el gol, davant d’un Solsona que acusava el cansament, ja que la setmana passada va disputar el torneig Cor de Catalunya, on van arribar a la final però van perdre davant del Berga per 2-0. La insistència de l’Alpicat davant del porter local va trobar el premi amb la diana d’Eric Gràcia al 66. Pollo va rematar, Barcons va rebutjar, però Gràcia, molt atent va recollir la pilota per marcar el 0-1. L’Alpicat va optar a defensar-se, davant d’un Solsona que va buscar l’empat amb un parell de rematades que va aturar Xavi. I el que no va parar, el va anul·lar l’àrbitre per fora de joc.