SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

L'Alpicat es posa en marxa amb un 'stage' de dos dies a 2Llacs

Afronta la Lliga amb una plantilla renovada

Els jugadors de l’Alpicat, aquest cap de setmana a les instal·lacions de 2Llacs.

Els jugadors de l’Alpicat, aquest cap de setmana a les instal·lacions de 2Llacs.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla de l’HC Alpicat s’ha posat en marxa per afrontar la que serà la seua tercera temporada a Primera divisió, categoria que ara passa a denominar-se OK Lliga Plata. Els jugadors s’han oblidat dels patins durant dos dies i aquest cap de setmana han fet un petit estage a les instal·lacions 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font. Sota la direcció del seu entrenador, Xavi Roy, la plantilla va dedicar els dos dies a una intensa activitat física, combinant el rúning amb diverses disciplines aquàtiques. Ahir ja van tenir el seu primer contacte amb la pista.

L’Alpicat afronta la Lliga amb una plantilla molt renovada. Hi ha hagut quatre baixes: Gerard Folguera, que s’ha incorporat al Lleida Llista; David Ballestero i Pol Franci, que se n’han anat a Itàlia, i Edgar Peralta, que ha fitxat per un club francès.

El primer amistós de l’equip serà contra el Juneda i després disputarà la Copa Esports Penedès

Continuen de la temporada anterior el porter Ricard Casals i els jugadors de pista Matts Zilken, que ha estrenat internacionalitat amb Alemanya aquest estiu; Joan Ramon Serret, Miquel Serret i Eduard Piñol. El club ha fitxat els germans Adrià i Biel Salvadó, recupera Sisco Ariza, que torna del Juneda i se sumen a la primera plantilla els jugadors del planter Lluís Alsina i Marc Llasera, que serà en principi el segon porter.

El primer partit amistós que jugarà l’Alpicat serà contra el Juneda, en una data encara per determinar. Participarà també a la Copa Esports Penedès. El 29 d’aquest mes jugaran a casa davant del Vilanova; el 5 d’octubre rebran el Barcelona B, en el partit que pot ser el de presentació davant de la seua afició i el dia 12 jugaran a Vilafranca.

Aquesta serà l’última temporada amb l’actual format, ja que descendeix un equip en lloc de tres i ascendeixen a l’OK Lliga dos, en lloc de tres.

tracking