SEGRE

DEPORTES

Un jutge obre diligències a Piqué per un delicte contra la seguretat viària

Gerard Piqué.

Gerard Piqué.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció 27 de Barcelona que investiga el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué per conduir sense punts del carnet de conduir ha demanat a la Direcció General de Trànsit (DGT) si la comunicació de pèrdua de punts va ser de forma personal, segons estableix la llei.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va informar ahir que aquest jutjat té obertes diligències per un delicte contra la seguretat viària contra el jugador, després de ser denunciat per la Guàrdia Urbana.

El jutjat espera rebre aquesta comunicació oficial de la Direcció General de Trànsit abans de decidir noves diligències o actuacions sobre el cas. La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar divendres passat Piqué al descobrir que circulava sense punts del carnet, segons van informar fonts municipals. Al ser un delicte contra la seguretat viària, podria ser penat amb una multa que podria ser de fins a 288.000 euros, hores de servei a la comunitat de 31 a 90 dies o fins i tot penes de presó que assolirien fins als sis mesos.

Al llarg de les últimes setmanes, s’havia vist Gerard Piqué anant als entrenaments del Barcelona amb una bicicleta elèctrica.

tracking