SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Girona-Barça serà el primer partit als EUA

El 26 o 27 de gener i el club gironí regalarà el viatge a 1.500 abonats

El Girona celebra un gol durant el partit que van disputar a Vila-real.

El Girona celebra un gol durant el partit que van disputar a Vila-real.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que la Lliga de Futbol no va voler confirmar-ho ahir, el partit de la segona volta entre el Girona i el Barcelona, previst per al 26 o 27 de gener, apunta com a l’elegit d’aquesta campanya per ser el primer que es disputi als Estats Units, segons va informar ahir L’Esportiu. De fet, el Girona ja ha començat a estudiar les possibles compensacions per als abonats. LaLiga es va limitar a reconèixer que és una de les opcions que estudien.

El Girona percebria uns quatre milions d’euros com a compensació, per la qual cosa oferirà diverses opcions als socis. La primera de les fórmules passa per oferir als abonats 1.500 places d’avió gratuïtes per presenciar in situ el duel, que es jugaria al Hard Rock Stadium de Miami. Els aficionats haurien d’abonar una fiança de 500 euros que se’ls retornaria després del partit. El Girona també preveu la possibilitat que aquells abonats que ho desitgin puguin allargar un dia l’estada a Miami. Aquesta proposta inclouria una nit d’hotel a un preu de 600 euros.

El club els acusa d’haver revenut entrades o de fer un ús fraudulent i els va vetar entrar a l’estadi

El Girona, que veu en aquesta iniciativa una gran oportunitat per expandir i internacionalitzar el seu projecte esportiu, treballa en dos opcions més per als aficionats que no vulguin viatjar als EUA: tornar-los el 40% del cost de l’abonament d’aquesta temporada o retornar-los-en el 20% i regalar-los una de les cinc mil entrades de les quals disposarà el club per al partit contra el Barcelona de la primera volta, que es jugarà el 23 de setembre al Camp Nou. Aquest matx es disputaria a les 20.45 o a les 21.00, hora peninsular.

A més a més, també hi hauria la reclamació de poder continuar entrant a l’estadi fins que hi hagi una resolució ferma, així com una compensació econòmica a les persones afectades.

tracking