SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

El Lleida s'il·lusiona amb la Copa

Rep avui al Camp d’Esports el Terol (20.00 hores) amb l’objectiu de repetir l’actuació de l’any passat i enfrontar-se a un Primera || Albadalejo elogia el rival per la seua “proposta atractiva”

Pedro Martín, en una acció al primer partit de Lliga.

Pedro Martín, en una acció al primer partit de Lliga.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida torna avui a la Copa del Rei, una competició que Gerard Albadalejo va admetre que afronten “amb il·lusió” després que l’any passat l’equip fes història eliminant a la quarta ronda la Reial Societat, amb victòria a Anoeta, i fos finalment eliminat per l’At. Madrid. L’objectiu és superar les tres primeres eliminatòries per tornar a jugar amb un Primera de competició europea, malgrat que, per aconseguir-ho, el primer escull que han de superar és el Terol (20.00), un equip que acaba d’ascendir a Segona divisió B i que diumenge passat va derrotar el València Mestalla a la Lliga. “És la competició de la il·lusió”, va admetre ahir el tècnic del Lleida. “Sabem el que hi ha després de les tres primeres rondes, però ens ho hem de prendre partit a partit perquè no hi ha cap eliminatòria fàcil. Ara toca pensar només en el Terol i afrontar l’encontre amb la màxima humilitat, perquè és un equip que està fent les coses molt bé. Tot i que l’hem de gestionar com si fos una final”, va explicar. Per al matx d’avui el tècnic té les baixes per lesió de Xemi i Almagro i el dubte fins a última hora de Marc Martínez i Juanto Ortuño, que es va lesionar al duel de diumenge passat amb l’Espanyol B. “S’ha de de veure com evolucionen i ho valorarem”, va explicar, encara que el més lògic seria no forçar i donar-los descans.

Albadalejo tampoc perd de vista que auqest diumenge hi ha un altre partit exigent, també al Camp d’Esports i amb l’Ebro. Va reconèixer que hi hauria rotacions, encara que com és habitual en ell, no va voler entrar en detalls sobre aquesta qüestió. “Segur que no serà el mateix onze inicial de diumenge. Hem de gestionar l’esforç i diumenge tenim un altre repte”, va dir.

El tècnic del Lleida va anunciar canvis l’onze titular pensant en el partit de Lliga amb l’Ebro

Així mateix, el tècnic del Lleida va elogiar el Terol, conjunt del qual va afirmar que “té una proposta atractiva. Arrisca molt, vol tenir la pilota i fa un joc valent. Diumenge va fer un grandíssim partit amb el València Mestalla”.

Va assenyalar també que espera el suport de l’afició, de la qual va elogiar la implicació diumenge passat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. “Feia goig veure’ls. Ens van animar en tot moment i quan l’equip ho estava passant malament ens van donar forces”, va recordar. També va admetre que l’equip ha mostrat diverses cares. “Hem de ser més sòlids i saber superar els mals moments. Hem treballat molt i continuem creixent”, va afegir Albadalejo.

Partit gratis per als abonats i només estarà oberta la Tribuna

El Lleida únicament obrirà l’accés a Tribuna per al partit d’aquesta tarda, corresponent a la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els abonats i el públic que hagin adquirit una entrada hauran entrar a l’estadi per l’accés 3, i per la seua banda les persones acreditades ho faran per l’accés 1.

tracking