SEGRE

DEPORTES

Albadalejo: “No he patit en cap moment per passar”

Dani Aso diu que el Terol va ser “descaradament molt superior” a la represa

Mousa lluita una pilota amb un jugador del Terol, ahir al Camp d’Esports.

Mousa lluita una pilota amb un jugador del Terol, ahir al Camp d’Esports.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, va confessar després del partit que no va patir “en cap moment” per l’eliminatòria, malgrat el domini turolenc després del descans. “Esclar que anant 1-0 sempre pateixes, però veia que si ajustàvem, amb ells arriscant tant, en qualsevol robatori sortiríem al contraatac amb el nostre talent i verticalitat”, va matisar el tècnic, que va valorar positivament un primer temps del seu equip, en el qual, va explicar, “a més del gol hem tingut dos o tres accions en què hi han estat a prop”. Tanmateix, Albadalejo va reconèixer que “a la segona part volíem revolucionar l’equip per estar frescos a partir del minut seixanta, però els canvis no han funcionat bé”.

El tècnic del Lleida Esportiu va voler destacar, paral·lelament, el fet que Quintero “hagi jugat més de 45 minuts, cosa que feia molt de temps que no feia”, que debutés Peeters, que Calavera “hagi jugat el seu primer partit complet” igual que Noel després de la lesió, igual que que Trilles i el del planter Alpha. Sobre aquest últim, que es va estrenar com a golejador, va remarcar que “el seu sostre el marcarà ell mateix, té 19 anys i cada dia està aprenent situacions noves”. Tot plegat el tècnic lleidatà ho va valorar com “bones notícies”.

Finalment va comentar també que no el preocupa l’estat de la gespa: “Quan finalitzin aquests partits seguits i ens atansem a l’octubre el camp estarà bé”, va finalitzar.

D’altra banda, l’entrenador del Terol, Dani Aso, va ser contundent a l’afirmar que el seu equip va ser “descaradament molt superior al Lleida”, a la qual cosa va afegir que només “ens ha faltat posar-hi el gol”. Respecte al primer temps, així mateix, Aso va comentar que “el domini del Lleida era fictici” i que Conesa no va fer cap intervenció, amb la qual cosa va confessar que es va enfadar al descans “perquè el gol ha sigut en una acció molt puntual, el primer temps ha sigut molt igualat i el Lleida no ha dominat”. En aquest sentit, el tècnic va afirmar per concloure que, “si jo fos pitjor que el rival, encara que guanyés, no estaria tranquil”.

tracking