SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

Bon test del Força Lleida

L’equip de Jorge Serna supera a Alguaire el Castelló, un rival de la seua Lliga, en un partit en el qual va mostrar bons detalls || Obi Kyei va ser el màxim anotador de l’equip amb 16 punts

Obi Kyei, que va ser el màxim anotador del Força Lleida, en una acció del partit d’ahir.

Obi Kyei, que va ser el màxim anotador del Força Lleida, en una acció del partit d’ahir.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Força Lleida de Jorge Serna va donar motius per a l’optimisme i la il·lusió, al superar ahir a Alguaire per 87-84 el TAU Castelló, en el primer amistós amb públic de la temporada. El dia anterior s’havia mesurat al Barris Nord, a porta tancada, a la selecció d’Angola, però en un matx del tot informal. Ahir, l’equip va mostrar molt bons detalls davant d’un dels rivals amb què es trobarà a la Lliga.

Els dos equips van mostrar, lògicament, que encara els queda molt treball davant en un partit jugat a un ritme intens, per la qual cosa va ser vistós i entretingut per als espectadors.

El Força Lleida va firmar un bon partit en línies generals i, malgrat la falta de ritme i algun detall que denotava manca de compenetració, va donar mostres que ha aprofitat bé les sessions de treball, ja que els sistemes comencen a estar assimilats pels jugadors. Una cosa molt meritòria en una plantilla en la qual únicament continuen dos jugadors del passat curs. Van debutar tots els nous i únicament no van jugar, per precaució Mbaye i Stutz, el jugador que està a prova i que suplirà la baixa de Hermet (vegeu el desglossament).

Van destacar Obi Kyei, que va ser el màxim anotador amb 16 punts, així com Quintela, que en va firmar 12, igual que Fall i Miki Feliu, que aquesta temporada ha col·locat a la samarreta el seu segon cognom, Badal. Robert Turner va aportar 11 punts al triomf dels lleidatans.

Després del duel, Jorge Serna es va mostrar satisfet. “Ha sigut el millor entrenament de la setmana i per a nosaltres més productiu que el partit de dimecres, perquè aquest és un rival de la nostra Lliga”, va valorar el tècnic lleidatà. Va admetre que “el ritme ha estat superior a l’habitual, però és normal que en pretemporada, sense la pressió per la victòria, el joc sigui més desenfrenat”. Va afegir que “ha sigut un partit vistós per als espectadors i per a nosaltres molt interessant, tant a nivell físic com tàctic”.

tracking