SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida amplia el contracte de Noel Carbonell fins al 2022

Tano Bonnín, convocat per la República Dominicana, és baixa davant de l’Ebro

Noel, a l’esquerra, celebra un gol amb els seus companys.

Noel, a l’esquerra, celebra un gol amb els seus companys.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del planter Noel Carbonell, un dels capitans del Lleida aquesta temporada, ha ampliat la seua vinculació amb el club tres temporades més, fins al 30 de juny del 2022. El futbolista, format a les categories inferiors del club, compleix la tercera campanya com a jugador del primer equip. L’estiu passat el club va fer efectiva la clàusula de renovació i el va vincular a l’entitat fins a final de l’actual temporada.

Noel, nascut a Puigverd de Lleida el 2 de març del 1995, ha disputat 33 partits oficials amb el Lleida, entre Lliga i Copa del Rei des del seu debut al primer equip la temporada 2014-15. La passada campanya la va passar pràcticament en blanc al patir una greu lesió de genoll a finals de la 2016-17. Per agafar ritme va disputar diversos partits amb el Lleida B, a Primera Catalana.

D’altra banda, el tècnic del Lleida, Gerard Albadalejo, no podrà comptar aquest diumenge amb el defensa Tano Bonnín. El jugador ha estat convocat per la selecció del seu país, la República Dominicana, per jugar, el mateix diumenge dia 9, el primer partit de la Lliga de les Nacions de la CONCACAF. El rival serà la selecció de Bonaire, nascuda el 2010 arran de la dissolució de la selecció de les Antilles Holandeses. Encara que no forma part de la FIFA, sí que va ser admesa a la CONCACAF el 2013.

Per la seua part, el porter del Lleida Pau Torres ja és el segon jugador de la història del Lleida Esportiu amb més minuts jugats. Diumenge va disputar els noranta minuts davant de l’Espanyol B, xifra amb la qual va superar els 11.384 que tenia Carlos Barreda. Després del matx de Copa de dimecres en totabilitza 11.544 i ja només té per sobre Pau Bosch, que va disputar 14.609 minuts.

tracking