SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE SAN MARINO

Marc Màrquez estén la mà a Rossi i aquest l'hi nega

“Em sona estrany fer les paus, no hi ha cap problema”, diu irònic Valentino

Màrquez, en el moment d’estendre la mà a Rossi, que no va voler donar-l’hi.

Màrquez, en el moment d’estendre la mà a Rossi, que no va voler donar-l’hi.JAIME OLIVARES/EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Màrquez i l’italià Valentino Rossi, asseguts just al costat en la conferència de premsa prèvia al GP de San Marino de MotoGP, van ser protagonistes d’un capítol més en la seua polèmica relació. Després de l’incident a l’Argentina, en el qual l’italià va criticar durament Màrquez, semblava que les coses s’havien calmat entre tots dos, però atès el que es va veure ahir a la sala de premsa del Circuit de Misano la tensió continua sent enorme entre els dos pilots després que Rossi es negués a donar la mà al vigent campió del món, que en tot moment va actuar amb actitud conciliadora.

Tot va començar arran d’unes declaracions del pilot de Cervera a la televisió italiana TV8, en les quals es va parlar de fer les paus amb el de Yamaha. Abans de la roda de premsa va matisar les seues paraules i va assegurar que “només vaig dir que m’agradaria no tenir aquesta tensió” i després, ja a la sala de premsa, Valentino va replicar: “No ho sé. Se’m fa estrany escoltar això. En realitat no hi ha cap problema entre el Marc i jo. No sé per què hem de fer les paus, crec que tot està bé”, va comentar irònicament. Màrquez es va quedar sorprès a l’escoltar la resposta del de Yamaha, sense dir res, però després d’uns minuts responent preguntes relacionades amb l’asfalt de Silverstone tots dos van ser preguntats de nou pel mateix.

“Per mi està bé, si ell no té problemes jo l’hi dono [la mà]”, va dir Màrquez, de nou conciliador i amb voluntat de llimar asprors amb el seu rival atansant la mà cap a Valentino. Però Rossi va contradir les seues paraules anteriors i va respondre mirant a Marc fent un no repetit amb el cap.

“Bé, ja és la segona vegada”, va dir Màrquez, com recordant que Valentino ja no va voler acceptar les seues disculpes al mateix GP de l’Argentina, després que Marc el tirés a terra. “No necessitem donar-nos les mans, està tot bé. No tenim cap problema”, va etzibar tot seguit Valentino Rossi.

tracking