SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

Andorra-Joventut i Barça-Manresa obren avui a Lleida la Lliga Catalana

La competició es va presentar dijous al Castell del Rei.

La competició es va presentar dijous al Castell del Rei.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barris Nord de Lleida acull aquesta tarda les semifinals de la Lliga Catalana d’ACB, competició amb què els aficionats lleidatans podran gaudir dels quatre equips catalans de la màxima categoria del bàsquet estatal.

La competició començarà les 18.00 h amb la primera de les semifinals, en la qual s’enfrontaran l’Andorra i el Joventut, mentre que a les 20.00 h jugaran el Barcelona i el Manresa. La final entre els dos guanyadors serà demà a les 20.00 h, mentre que, prèviament, es disputarà a les 17.30 h el partit d’anada de les semifinals de la Lliga Catalana de LEB Or entre el Força Lleida i el Barcelona B. El preu per veure els quatre partits és de 15 euros.

El president del Força Lleida, Félix González, va destacar ahir la importància que suposa per a la ciutat acollir aquesta competició 15 anys després. “La ciutat i el club hem fet un gran esforç perquè els aficionats puguin veure el millor bàsquet de Catalunya i a un preu realment econòmic. És una gran oportunitat per veure els millors jugadors, en la presentació oficial dels quatre equips catalans.”

El president va afegir que “vaig parlar a Barcelona amb Marc Gasol, el vaig convidar a venir i em va dir que faria tot el possible per ser al pavelló Barris Nord”.

tracking