SEGRE

MOTOCICLISME GP SAN MARINO

Dovizioso domina a Misano i Marc Màrquez és cinquè

Valentino Rossi firma el vuitè millor crono, amb Jorge Lorenzo segon

Marc Màrquez, ahir al seu box, en un moment de la primera jornada d’entrenaments.

Marc Màrquez, ahir al seu box, en un moment de la primera jornada d’entrenaments.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici) va mantenir la seua hegemonia durant tota la primera jornada d’entrenaments de MotoGP en el Gran Premi de San Marino, al circuit Marco Simoncelli de Misano Adriatico, en la qual Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) i Valentino Rossi (Yamaha) van aconseguir el pas directe a la (Q2), cinquè i vuitè, respectivament.

Màrquez i Rossi no havien aconseguit posar-se en la segona classificació directa en la primera tanda de proves lliures, però en la segona i última del primer dia tots dos van aconseguir el seu objectiu, si bé a l’italià li va costar bastant més. Marc va arribar a liderar la taula de temps tant al matí com a la tarda i, si bé en la primera sessió va acabar fora amb el tretzè temps, a la tarda de seguida, en la tercera volta, va marcar un millor temps d’1:32.537, que ja era el més ràpid de la categoria, encara que com era lògic amb tant temps d’entrenament al davant era previsible que algun dels seus rivals aconseguís batre’l i això va ser el que va succeir. Jorge Lorenzo va ser segon, Cal Crutchlow tercer i Maverick Viñales, quart.

En Moto2, Àlex Màrquez (Estrella Galicia 0,0) també va acabar la jornada amb el cinquè millor crono.

“Hi ha molts pilots forts, però tenim un nivell semblant”Marc Màrquez va explicar ahir, després d’aconseguir el cinquè millor temps en les dos primeres sessions d’entrenaments lliures del Gran Premi de San Marino: “Veurem com van les coses demà –per avui–; pel que sembla hi ha molts pilots forts, però nosaltres ja estem a un nivell molt semblant”. Per això va assegurar estar “molt content”. “Hem treballat realment bé, començant amb una bona posada a punt des de l’inici i fent un altre pas cap endavant a la tarda”, va expressar. “Alguns pilots van tenir un test aquí fa dos setmanes, així que intentem ser molt precisos en el nostre treball.”

Marc Màrquez, ahir al seu box, en un moment de la primera jornada d’entrenaments.

Marc Màrquez, ahir al seu box, en un moment de la primera jornada d’entrenaments.EFE

tracking