SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista ja ha recaptat uns 600 € per l’aportació d’aficionats

Una acció del partit que el Llista va jugar contra el Calafell.

Una acció del partit que el Llista va jugar contra el Calafell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista ja ha recaptat uns 600 euros a través del compte corrent que va obrir dilluns passat, perquè els aficionats puguin contribuir a sufragar la despesa que suposa la participació en la Copa Intercontinental, que es disputarà els dies 29 i 39 d’aquest mes a la ciutat portuguesa de Barcelos. Des del club se’n feia ahir una valoració “molt positiva”, ja que només fa cinc dies que es va obrir el compte.

El Llista, que encara no té un patrocinador principal malgrat que és l’actual campió de la Copa de la CERS, necessita uns 6.000 euros per afrontar la participació a la Copa Intercontinental, que es disputarà a la localitat portuguesa de Barcelos els dies 29 i 30 d’aquest mes.

Des de les xarxes socials va sorgir una iniciativa per recaptar fons aportats per aficionats, per evitar facilitar la participació del Llista en aquest torneig, al qual accedeix per la seua condició de campió de la Copa de la CERS.

El club va obrir un compte dilluns passat, l’ES64 2085 9457 07 0330523948, al qual els aficionats poden fer aportacions econòmiques.

D’altra banda, el Llista jugarà aquest dilluns les semifinals de la Lliga Catalana davant del Reus, a què va accedir després d’eliminar dilluns passat el Vendrell.

tracking