SEGRE

CICLISME VUELTA A ESPANYA

Lleida ja prepara la Vuelta

Hi haurà afectacions de trànsit per l’arribada de l’etapa del dijous 13 i la sortida de l’endemà || Prat de la Riba i carrers pròxims s’hauran de quedar sense cotxes des de primera hora del dia 13

Óscar Rodríguez aixeca els braços celebrant la victòria poc abans d’entrar a la meta.

Óscar Rodríguez aixeca els braços celebrant la victòria poc abans d’entrar a la meta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida acollirà el final de la divuitena etapa de la Vuelta dijous vinent, dia 13, i la sortida de la dinovena etapa l’endemà. La prova comportarà afectacions en la mobilitat. Així, segons va anunciar ahir la Paeria, la 18a etapa, entre Eixea (Saragossa) i Lleida, recorrerà 186,1 quilòmetres i la línia de meta se situarà a l’avinguda Prat de la Riba, a l’altura del carrer Teuleries.

Els ciclistes arribaran després d’accedir a la ciutat per la carretera N-230, Alcalde Porqueres, avinguda de Balàfia, Baró de Maials i Prat de la Riba, sent l’horari previst d’arribada les 17.40 hores. A part d’aquests carrers, que s’aniran tallant progressivament al trànsit, també resultarà afectat tot l’entorn de Prat de la Riba, per la presència dels vehicles de tota la comitiva i l’entorn del Barris Nord, on s’instal·larà el Centre de Premsa i l’Oficina Permanent de la Vuelta. El dispositiu de la Guàrdia Urbana i de voluntaris de Protecció Civil implicarà unes 80 persones.

El colombià va ser el millor entre els favorits traient temps a tothom, inclòs Valverde

A partir de dilluns s’iniciarà la senyalització de les zones d’estacionament que seran circuit de la carrera i del dispositiu associat, que hauran de quedar completament lliures de vehicles a les 7.00 hores del dia 13. També se senyalitzarà amb el mateix objectiu l’entorn del pavelló Barris Nord.

El dia de la carrera es restringirà el trànsit de forma progressiva a Prat de la Riba a partir de les 7.00 hores. Els últims 1.000 metres del circuit estaran delimitats amb tanques que impossibilitaran travessar l’avinguda entre Ricard Viñes i Baró de Maials, inclosos els vianants, a partir de les 15.00 hores. La Guàrdia Urbana desviarà els vehicles per recorreguts alternatius, però es recomana no estacionar ni fer ús dels vehicles a la zona afectada pel pas de la carrera.

L’endemà tindrà lloc la dinovena etapa de 154 quilòmetres amb sortida a Lleida i arribada a Naturlàndia, a Andorra. La sortida tindrà lloc a l’aparcament del Barris Nord cap a les 13.15 hores.

L’estacionament a l’esplanada del mercat del Barris Nord quedarà prohibit a partir del dia 12 i no es recuperarà la normalitat fins que no acabin les tasques de desmuntatge de la infraestructura de la sortida.

Triomf del navarrès Rodríguez i Herrada segueix líderEl navarrès Óscar Rodríguez (Euskadi-Murias) va guanyar ahir la tretzena etapa, disputada entre Candás i La Camperona sobre 174,8 quilòmetres, donant la sorpresa a l’imposar-se en les dures rampes del port final a escaladors com Rafal Majka (Bora) o Sergio Henao (Sky), mentre que Jesús Herrada (Cofidis) va cedir terreny però segueix líder de la general.

tracking