SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida defensa el seu fortí

L’equip de Gerard Albadalejo, que ha guanyat els dos partits que ha disputat al Camp d’Esports, rep avui l’Ebro (19.00) || Els dos conjunts vénen de superar la primera ronda de la Copa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ser forts a casa és un dels requisits necessaris per aconseguir a final de temporada la classificació per al play-off d’ascens. Ja que aquest és l’objectiu d’aquest curs, el Lleida vol mantenir avui davant de l’Ebro (19.00) la fortalesa al Camp d’Esports, on ha guanyat els dos partits que ha disputat fins ara. L’equip de Gerard Albadalejo arriba invicte a aquesta tercera jornada de Lliga després d’haver firmat un empat i una victòria a la Lliga (2-1 davant del Vila-real B en la primera jornada) i un altre triomf, aconseguit dimecres passat a la primera ronda de la Copa del Rei.

El Lleida només ha tingut quatre dies per recuperar-se de l’esforç davant del Terol, que va eliminar per 2-0, però el seu rival d’avui, l’Ebro, està en les mateixes condicions, ja que també va jugar Copa dimecres passat, amb l’agreujant que va haver d’afrontar un desplaçament llarg (va eliminar el Marbella amb victòria per 0-1). A la Lliga, els aragonesos sumen un punt, aconseguit la passada jornada, en què van empatar 0-0 davant de la visita del Badalona.

Gerard Albadalejo afronta aquest partit amb diverses baixes, encara que minimitzades pel fet que aquesta temporada l’equip té un fons d’armari més gran. El tècnic del Lleida no pot comptar amb el defensa Tano Bonnín, que té partit amb la seua selecció, la República Dominicana.

Tampoc no pot comptar, en aquest cas per lesió, ni amb Xemi ni amb Leto, mentre que estava pendent de l’evolució de Marc Martínez, Juanto Ortuño i Jaime Almagro. Els dos primers van sortir amb molèsties del partit de diumenge passat al camp de l’Espanyol B. No van jugar per aquest motiu davant del Terol.

Així, el possible onze inicial d’avui seria el format per Pau Torres a la porteria; Dalmau, Trilles, César Soriano i Joan Oriol en defensa; Calavera i Albístegui en el doble pivot, amb Cano i Mousa completant el centre del camp i Artiles i Pedro Martín en atac. Aquest onze podria variar si es recuperen Marc Martínez i Juanto, que són titulars habituals.

El Lleida sempre ha guanyat l’Ebro a casaEl Lleida sempre ha guanyat l’Ebro al Camp d’Esports, encara que ha jugat només dos vegades aquí. A més, curiosament, les dos victòries es van aconseguir en el temps afegit. El primer precedent va ser fa dos temporades, la 2016-17, i l’equip entrenat llavors per Siviero es va imposar per 1-0 amb gol de Cristian Alfonso. L’altre precedent va ser la temporada passada, 2017-18, pel mateix resultat, aquesta vegada amb el gol marcat per Javi López.

tracking