SEGRE

FUTBOL BASE

Futbol en estat pur

El Nàstic de Manresa guanya el VIII Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró d’alevins || Els dos equips amfitrions van ser tercer i quart

L’equip guanyador del torneig, el Gimnàstic de Manresa, posa amb el trofeu.

L’equip guanyador del torneig, el Gimnàstic de Manresa, posa amb el trofeu.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Manresa es va proclamar campió del VIII Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró, en categoria alevina, al vèncer ahir a la final el Gavà per 6-0 en un partit en el qual no hi va haver color i els del Bages es van mostrar molt superiors al seu rival. En el partit pel tercer i quart llocs es van enfrontar els dos equips del CFJ Mollerussa, club amfitrió, afavorint la victòria a l’A que es va imposar per 5-3 al B en un vistós matx que va fer gaudir el nombrós públic que es va congregar a les instal·lacions de l’entitat de la capital del Pla d’Urgell.

En aquest torneig participaven un total de deu equips, entre els quals, a més dels citats anteriorment, val a destacar Nàstic de Tarragona, Lleida Esportiu, FiF Lleida, UE Bordeta i EF Baix Segrià.

Van assistir-hi la viuda i fills de l’expresident de l’època més gloriosa del club al qual es dedica el torneig

Els deu equips es dividien en una primera fase en dos grups de cinc cada un. Els dos primers classificats accedien a la següent fase. El torneig va destacar per la seua agilitat en el desenvolupament dels partits, després que el camp municipal d’esports disposi de tres camps de futbol 7 des de principis de la temporada passada.

Com cada any, va destacar l’emotiu homenatge a Joan Miró, l’expresident del CFJ Mollerussa mort el 2011 que va estar al capdavant del club des del 1982 fins al 1991 i que va ser el gran artífex de l’època més gloriosa de l’equip del Pla, que va arribar a jugar a Segona divisió A la temporada 1988-89.

La seua viuda i fills van assistir ahir al torneig rebent un ram de flors i el respecte i reconeixement dels presents. Unes 300 persones, entre jugadors i acompanyants, va mobilitzar el torneig que va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el regidor d’Esports Bernat Díaz i el president del club, Robert Ortega.

Una de les novetats d’aquesta edició és que el torneig es va jugar completament en horari matinal, amb partits de vint minuts. Observadors de clubs importants van assistir al torneig a la recerca de nous talents per incorporar als seus equips.

Comença el torneig aleví d’Artesa amb 32 equipsLa 6a edició del Torneig de Futbol Formatiu de categoria alevina Copa Cooperativa de Artesa de Segre –entitat que patrocina l’esdeveniment– va començar ahir amb una participació de 32 equips d’arreu de Catalunya i Andorra.

L’equip guanyador del torneig, el Gimnàstic de Manresa, posa amb el trofeu.

L’equip guanyador del torneig, el Gimnàstic de Manresa, posa amb el trofeu.JOAN GÓMEZ

tracking