FUTBOL PRIMERA CATALANA

Inici impol·lut del Mollerussa

Va vèncer el Cambrils a domicili i suma dos triomfs en les dos jornades disputades || Va dominar la primera part i, després de l’empat local, va decidir el matx un gol d’Álvaro a la recta final

Els jugadors del Mollerussa celebren un dels dos gols aconseguits ahir a Cambrils.ÁREA 11

El Mollerussa va vèncer en la visita al camp del Cambrils (1-2) i segueix amb el fulgurant inici d’un campionat en el qual ha aconseguit dos victòries en dos partits. Els de Josep Maria Turull van sortir més còmodes i això es va veure reflectit en els primers trams del matx, i en general en una primera part de domini absolut del Mollerussa. En un dels seus primers avisos, de fet, va arribar el primer gol, obra d’Edu Raya (0-1). Després del gol, els lleidatans es van apropiar el joc a la següent mitja hora i no van donar opció a un Cambrils que no trobava solucions. El seu porter va resoldre sense gaires problemes els següents acostaments del Mollerussa, que encara que podria haver sentenciat en aquella etapa el duel va acabar patint més del compte.

El segon temps va començar d’una manera molt semblant a com havia acabat la primera. El Cambrils, que en els últims instants abans del descans havia donat mostres de millora, es va assentar al terreny de joc i va començar a trobar esquerdes a la defensa del Mollerussa. Pocs minuts després va trobar el premi a la insistència i, gràcies a un gol del defensa Jorge Granados, els locals van empatar (1-1). Seguidament, el Cambrils es va encoratjar i va tenir els millors minuts, en els quals es van atansar al segon gol, sobretot en una oportunitat d’Eric, però del possible 2-1 es va passar a l’1-2 i a la definitiva victòria del Mollerussa. En el minut 88, Álvaro Muñoz va aconseguir el decisiu gol lleidatà en una rematada des de la frontal, que venia precedida d’una centrada lateral i un posterior rebuig. El gol va ser polèmic sota l’opinió dels locals, que van reclamar fora de joc en aquesta acció.

Álvaro va donar el triomf al minut 88, en una rematada en què els locals van demanar fora de joc

El gol va arribar massa tard perquè hi hagués una reacció local. Encara que el Cambrils ho va intentar i se’n va anar amunt per rescatar un punt, el Mollerussa va saber defensar-se en els instants finals i va firmar el segon triomf en una tornada impol·luta a la categoria.

Turull: “Hem buscat el triomf i hem tingut el premi del gol”Josep Maria Turull va explicar després del partit que els jugadors van ser “clars dominadors en el primer tram de la primera meitat”, per la qual cosa va afirmar que es podria haver sentenciat el matx “en 25 minuts”, i en aquest sentit, va afirmar que les coses van canviar després del gol: “El Cambrils ens ha exigit molt més i hem patit una mica.” També va assegurar que no li va semblar fora de joc el segon gol i que “els canvis realitzats, la idea i la intenció que teníem s’ha vist reflectida al joc. Hem anat a buscar el partit, hem tirat cap endavant i, finalment, hem obtingut el premi del gol”, va finalitzar.