El Balaguer B s’estrena amb victòria a Albesa

Un jugador de l’equip local intenta controlar la pilota davant la pressió dels visitants.EDGAR ALDANA

El Balaguer B va derrotar l’Albesa en un partit dominat de principi a final pels visitants, que es van avançar al minut 8 amb un gol de Juárez. El marcador no es va tornar a moure fins a la segona meitat del partit, amb un gol de Castillo al minut 75.

Els locals van escurçar distàncies al minut 76 amb un gol de Palau, però finalment el Balaguer B es va imposar amb una diana de Torrijos al minut 80, que els va donar la victòria per 1-3. Als dos minuts de començar el partit, el local Fulla es va fracturar la clavícula en una caiguda, per la qual cosa va haver de ser traslladat a l’hospital i el joc es va parar durant 15 minuts.