El Pardinyes encadena la segona victòria

Un jugador de l’Artesa de Lleida intenta robar la pilota a un del Pardinyes

Un jugador de l’Artesa de Lleida intenta robar la pilota a un del PardinyesÓDCAR MIRÓN

El Pardinyes va guanyar fora de casa 0-2 davant un Artesa de Lleida que va comptar amb pocs jugadors.

Els visitants es van mostrar superiors al llarg de la primera part, en què van marcar els seus dos gols. La plantilla del Pardinyes va reflectir al camp de joc que comptava amb un fons d’armari més gran davant un Artesa de Lleida amb poca flexibilitat a la banqueta. Els locals van mostrar alguns errors defensius i falta de rodatge amb la nova plantilla, que malgrat tot va lluitar fins a l’últim minut. El segon temps va ser més igualat per part dels dos equips però en general hi va haver poques ocasions de gol.