EL MILLOREL PITJOR

El Térmens salva un punt

L’Organyà es va situar amb un avantatge de 0-2 a la primera mitja hora i l’equip local va saber reaccionar a la segona || Els dos es mantenen invictes i a la zona alta després de dos jornades

Un futbolista de l’Organyà controla la pilota davant la pressió d’un rival, en una acció del partit d’ahir.EDGAR ALDANA

El Térmens i l’Organyà es van repartir els punts en un partit que va tenir una part per a cada equip (2-2), encara que els locals haurien pogut aconseguir la victòria si els seus atacants haguessin tingut més punteria. L’empat permet a tots dos equips continuar invictes a la Lliga, quan només s’han disputat dos jornades, situant-se a més a les posicions altes de la classificació, a tan sols dos punts dels colíders.

El Térmens s’estrenava a casa després d’haver guanyat la primera jornada l’Agramunt per 2-1. Davant tenia un Organyà que també va aconseguir la victòria al primer partit, en el seu cas per 2-0 contra el Palau d’Anglesola. Tenien, per tant, la possibilitat de situar-se amunt a la classificació amb ple de victòries.

I el que va sortir més decidit va ser l’Organyà, que es va avançar pràcticament a la primera ocasió clara de gol. Raya va marcar el 0-1 al minut 11. I abans de la mitja hora era Vila el que anotava el 0-2. L’equip de l’Alt Urgell estava molt ben situat al camp, es defensava amb ordre i sabia treure profit de les seues poques arribades a la porteria local.

El partit se li havia complicat molt al Térmes que, a més, no tenia el dia en atac i va arribar a fallar diverses ocasions clares. Però Ferran Pascual sí que va encertar al minut 41, al llindar del descans, per marcar l’1-2 que donava vida a l’equip local que, d’aquesta manera, va poder encarar la segona part amb uns altres ànims.

I més quan els locals van aconseguir el 2-2 tot just iniciar-se la segona part. Robert Fortuny, que havia sortit en el descans, va igualar el partit al minut 50. En quedaven quaranta i semblava que la remuntada podia ser possible, però l’Organyà es va defensar molt bé i el Térmens, que va tenir les millors ocasions, no va encertar en la rematada malgrat que ho va intentar fins al final.

Ja no hi va haver més gols al partit, encara que sí una expulsió per cada equip, per la qual cosa van acabar tots dos equips amb deu jugadors sobre el terreny de joc.

El punt serveix a l’Organyà per enfilar-se a la cinquena posició de la taula, amb 4 punts, mentre que el Térmens, que té els mateixos, és setè a l’haver encaixat un gol més. En qualsevol cas, tant un equip com l’altre tenen a només dos punts el triplet del capdamunt: Alcarràs, l’Albi i Castellserà, que en sumen 6.