FUTBOL SEGONA DIVISÓ FEMENINA

Punt agredolç

El Pardinyes va acabar sumant un punt en un partit que va dominar.

El Pardinyes va acabar sumant un punt en un partit que va dominar.EDGAR ALDANA

El Pardinyes va aconseguir inaugurar la temporada sumant un punt davant el Pallejà en un partit en què les del barri de Lleida van merèixer més. L’encontre va començar amb un Pardinyes molt actiu que va aconseguir superar la teranyina defensiva rival en diverses ocasions. Fins a quatre oportunitats clares de gol va tenir el Pardinyes els primers 25 minuts, però cap va acabar en gol. Amb el pas dels minuts, el Pardinyes va anar abaixant la intensitat ofensiva, fins a arribar al descans amb el marcador inicial, 0-0. Després de la represa, el Pardinyes va continuar controlant el joc tot i que amb molta menys intensitat que a la primera meitat. A més de la falta de punteria de les davanteres, les jugadores groc-i-negres van rebre una altra dura clatellada amb l’expulsió de Peirau, que deixava les lleidatanes amb una menys a falta de 17 minuts. Malgrat tot, el Pallejà no va abandonar el plantejament defensiu, i va deixar clara la seua conformitat amb el repartiment de punts que es va produir al final.

Sant Pere Pescador

Victòria de l’AEM per començar la temporada de la millor manera possible davant un Sant Pere Pescador que, malgrat que es tracti d’un equip que fa poc que ha ascendit, arriba amb molta ambició. Les jugadores de Roger Lamesa van sortir amb un joc prudent que poc va tardar a convertir-se en un setge constant de l’àrea gironina. Va ser al minut 26 quan la davantera de l’AEM Natàlia va aconseguir superar la portera del Sant Pere Pescador i va posar el 0-1 al marcador. Amb el gol lleidatà, les locals es van ensorrar deixant el domini total a l’AEM. Malgrat tot, als últims minuts del primer temps van arribar ocasions que la portera de Lleida, Subies, va aconseguir evitar per arribar al descans 0-1. A la represa, l’AEM va seguir dominant el duel evitant que el rival creués el centre del camp per crear perill. Finalment, victòria de l’AEM que suma els primers tres punts.