EL MILLOREL PITJOR

Repartiment de punts a Balaguer

Els de Toni Menchón van empatar contra una Rapitenca que es va avançar amb un penal poc abans del descans || Adrià va aconseguir l’empat després de la represa i hi va haver ocasions per guanyar

Rubén Egea lluita per una pilota davant d’un rival de la Rapitenca, en una acció del partit d’ahir.JOAN BOVÉ

El Balaguer va sumar un punt ahir a casa contra la Rapitenca (1-1), que es va avançar abans del descans amb un gol que Adrià va neutralitzar poc després de la represa del joc. Un punt que deixa el Balaguer amb dos després de l’empat aconseguit a Tàrrega a la primera jornada del campionat.

Tots dos equips van oferir un interessant partit, molt obert i amb opcions de gol per part dels dos conjunts, fet que va fer que l’empat fos un resultat just després del que es va veure sobre el terreny de joc al llarg dels noranta minuts. Els locals van sortir decidits en els primers compassos del partit per intentar avançar-se en el marcador, i Adrià, molt actiu, va poder aconseguir-ho ja al minut 11 amb una falta directa que ell mateix havia provocat i que va fer que José volés per provar de parar l’esfèric. Al minut 19, Adrià la va tenir de nou, aquesta vegada sol davant del porter visitant, que es va lluir per evitar el gol. Tanmateix, un minut més tard era Brayan, de la Rapitenca, qui posava a prova els reflexos d’Alfred en un un contra un amb el porter local. Però els del Montsià, a poc a poc, es van anar fent amos del terreny de joc i estaven molt ben posicionats al camp, amb la qual cosa van anar guanyant terreny a poc a poc i, a falta de cinc minuts per al descans, van trobar el seu premi. Font va cometre un clar penal que va transformar Sabaté, avançant la Rapitenca (0-1). Després del descans, el Balaguer va sortir més decidit i amb molta més pressió, i tot just al minut 5 de la segona part Adrià aprofitava una gran passada de Ruben Egea per marcar el gol de l’empat (1-1). A partir d’aquest moment i amb el marcador igualat, el Balaguer va dominar i fins i tot va poder avançar-se en ocasions a les botes de Hichem, Adrià i Vendrell. No obstant, a falta d’un quart d’hora per acabar, el partit es va obrir i va tornar a equilibrar-se de nou, amb la qual cosa qualsevol dels dos equips semblava que podia emportar-se els tres punts.

A falta de dos minuts per al final, hi va haver una polèmica jugada de Brayan a l’interior de l’àrea amb Font. El jugador visitant es va llançar a la piscina, tal com va decretar l’àrbitre, que li va mostrar la cartolina groga davant de les protestes dels jugadors i la banqueta visitant, que demanaven una altra pena màxima en aquesta última jugada del partit per emportar-se uns punts que al final es van repartir.

“Som en el bon camí, qualsevol hauria pogut guanyar”L’entrenador del Balaguer, Toni Menchón, es va mostrar satisfet pel punt aconseguit perquè “qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar”, a la qual cosa també va afegir que “l’important és sumar cada jornada. És millor fer-ho de tres en tres, però ens han dominat en el primer temps”, va explicar. Tanmateix, va voler remarcar que “tant contra el Tàrrega com avui (ahir) hem fet dos bones segones parts i ens trobem en el bon camí”.