SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El millor inici en sis anys

El Lleida no sumava 7 punts en les tres primeres jornades des de la temporada 2012-13 || Si guanya diumenge a Terol superarà el registre del curs 2004-05

Pedro Martín celebra el triomf de l’equip davant l’Ebro.

Pedro Martín celebra el triomf de l’equip davant l’Ebro.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va sumar diumenge després de guanyar l’Ebro (2-1) el segon triomf en les tres primeres jornades de Lliga, i ja té 7 punts, xifra que no aconseguia des de l’inici del curs 2012-13, amb Toni Seligrat com a tècnic. Aquella temporada, el Lleida va jugar al grup 2 i en les tres primeres jornades de Lliga va encadenar també dos victòries, davant del Peña Sport (2-0) i UD Logronyo (0-3) –resultat decretat per l’RFEF per alineació indeguda–, i un empat amb el Sestao (0-0). Aquest curs al grup basc, el Lleida va acabar disputant els play-off d’ascens a Segona A, gràcies a la victòria a l’última jornada contra l’Osasuna B i a l’empat del Barakaldo a Logronyo. A les eliminatòries d’ascens, l’equip de Seligrat va eliminar el Leganés i després va caure en segona ronda davant del Jaén a la tanda de penals, curiosament amb Pau Torres com a porter.

En el cas que el conjunt que dirigeix Albadalejo aconseguís el triomf diumenge (17.00) al camp del Terol, superaria un registre que es manté des de la campanya 2004-05, la penúltima del Lleida a Segona A, quan va sumar 9 punts en les quatre primeres jornades de Lliga. Amb Miguel Rubio de tècnic, els blaus van perdre al debut davant el Racing de Ferrol (1-2), però després van encadenar tres victòries consecutives contra Cadis, Màlaga B i Salamanca. Tot i el bon inici, l’equip només va poder lluitar per la permanència i a la temporada posterior es va acomiadar per últim cop de la categoria de plata. Si guanya a Terol diumenge, el Lleida sumaria 10 punts i es consolidaria als llocs de play-offs, en què mana l’Hèrcules amb ple de victòries en tres jornades. D’altra banda, els blaus no aconseguien anotar cinc gols en les tres primeres jornades de Lliga des de la temporada 2013-14, en la qual també va fer play-off. En aquesta ocasió, el Lleida va marcar 6 gols en els tres primers partits. Va guanyar al camp del Nàstic (1-2), es va imposar al Reus al Camp d’Esports (3-2) i va aconseguir marcar una diana en la derrota a Llagostera (2-1).

Autocar d’aficionats per al partit de Lliga de diumenge? El Lleida Esportiu, en col·laboració amb la grada d’animació, organitza un desplaçament d’aficionats amb autobús per seguir l’equip diumenge al camp del Terol. El preu del viatge és de 20 euros per als membres de la grada d’animació, 22 per als abonats i 25 per als no abonats, sense incloure l’entrada al partit. La sortida està prevista el mateix diumenge a les 11.00 des del Camp d’Esports. Els interessats podran reservar les places a l’autocar dijous i divendres a les oficines de l’estadi. Els socis hauran de presentar el carnet i el document d’identitat per poder formalitzar la reserva per al desplaçament a l’estadi de La Pinilla.

tracking