SEGRE

HOQUEI PATINS EUROPEU

El lleidatà Àlex Marimon, campió d'Europa

Aleix Marimon, de Bell-lloc, s’endú el títol sub-17 amb Espanya || Marca un gol a la final contra Portugal (5-4)

Aleix, el capità de la selecció, va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu de campió.

Aleix, el capità de la selecció, va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu de campió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aleix Marimon, natural de Bell-lloc i actualment a les files de l’Igualada, es va proclamar dissabte passat campió d’Europa sub-17 d’hoquei patins formant part de la selecció espanyola, després de vèncer Portugal (4-5) a la gran final disputada a la localitat italiana de Correggio. El lleidatà, capità del combinat estatal, va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu, després de ser un dels destacats a l’anotar un dels cinc gols i acabar el campionat amb vuit dianes. “Era un somni que tenia de petit quan vaig començar a jugar a hoquei i que ara he pogut fer realitat. La veritat és que encara no m’ho crec, no sóc conscient del que he aconseguit”, va assenyalar.

Marimonva fer els seus primers passets al Patí Bell-lloc, seguint la línia del seu pare, David Marimon, que després de deixar l’Igualada va militar als anys noranta a l’equip del Pla d’Urgell, entitat que també ha presidit recentment.

“Era un somni que tenia de petit i que ara he pogut fer realitat. Encara no m’ho crec”

Després de l’etapa de prebenjamí, Aleix va fitxar pel Llista, equip en el qual va estar-se dos temporades, i més tard tres anys al Juneda, d’on va fer el salt aquesta passada campanya a l’Igualada. Amb l’equip de l’Anoia ha conquerit els títols de Catalunya i d’Espanya de clubs i també ha estat campió estatal autonòmic amb la selecció catalana.

Espanya va conquerir el títol continental gràcies a un gol anotat pel blaugrana Oriol Llenas quan només faltaven trenta segons per finalitzar el partit. “Amb l’últim gol se m’ha posat la carn de gallina. Havíem treballat moltíssim durant un mes i mig i al final hi ha hagut premi”, va reconèixer Aleix.

“Ara somio guanyar l’Europeu de clubs i debutar a l’OK Lliga”

D’aquí a un mes, Aleix Marimon afrontarà un nou repte internacional, ara amb el seu equip, l’Igualada, que intentarà conquerir l’Europeu de la categoria que el 2016 va guanyar el Llista. “El meu pròxim somni és guanyar el campionat d’Europa i debutar si puc aquesta temporada a l’OK Lliga amb l’Igualada. Seria un any redó”, afirma en aquest sentit el lleidatà, que es va decantar per l’equip barceloní “per la projecció i l’equip que tenia. Hi havia l’opció de jugar l’Europeu i estar amb la selecció, i em vaig decidir per això”, assenyala el jove campió de Bell-lloc.

Aleix, el capità de la selecció, va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu de campió.

Aleix, el capità de la selecció, va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu de campió.

tracking