SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

La Copa també il·lusiona

El Lleida Esportiu rep avui el Compostel·la a la segona ronda del torneig després d’un gran inici de Lliga || Albadalejo introduirà canvis a l’onze inicial a causa de la sobrecàrrega de partits

Els capitans del Lleida van assistir ahir a l’ofrena de la Diada.

Els capitans del Lleida van assistir ahir a l’ofrena de la Diada.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu rep avui (20.00) el Compostel·la a la segona eliminatòria de la Copa, torneig en el qual l’equip de Gerard Albadalejo aspira a assolir els setzens, en què tindria com a rival un equip de la Lliga immers en competicions europees. Aquest premi és prou important a nivell esportiu i institucional com perquè la Copa també il·lusioni, de la mateixa manera que ho ha fet l’inici del campionat de lliga, en què el Lleida es manté invicte després de les tres primeres jornades i ocupa llocs de play-off. El tècnic va admetre que avui jugaran “aquells que puguin afrontar el partit en millors condicions”, encara que queda clar que hi haurà rotacions a causa de la sobrecàrrega durant les primeres setmanes de competició oficial. Albadalejo comptarà amb les baixes d’Almagro i Xemi per lesió, així com la de Tano, que torna avui del seu compromís internacional amb la selecció de la República Dominicana, que va vèncer 0-5 Bonaire. En aquest sentit, està previst que futbolistes com Quintero i Peeters, que encara no han debutat a la Lliga, segueixin acumulant minuts en el torneig.

“Els jugadors s’estan recuperant de l’esforç de diumenge, que va ser molt, i veurem aquells que ens puguin servir per al partit”, va manifestar Albadalejo, que va destacar que l’equip continua treballant aïllat dels excel·lents comentaris que rep respecte al seu joc. “Seguim amb els peus a terra. Estem serens i intentem no escoltar gaire. El lema d’aquest club sempre ha estat el treball i la humilitat i així seguirem, creixent dia a dia dins del vestidor.” Quant al rival d’avui, el Compostel·la, el tècnic va dir que “està a Tercera de forma circumstancial, perquè va tenir mala sort als play-offs. Per plantilla està clar que podria competir perfectament a Segona B. Esperem un rival molt valent, amb jugadors molt verticals. El pla serà anar a buscar el partit des del principi, mantenir un ritme molt alt i obrir el camp el màxim possible”.

Els gallecs han guanyat els tres primers partits a Tercera i van eliminar el Mensajero per un clar 0-3

Albadalejo espera que el Lleida aprofiti el cansament que pot acumular un Compostel·la que viatja avui i surt de l’aeroport de Santiago a les 10.15 hores. El conjunt gallec, que lidera el seu grup de Tercera amb tres victòries en les tres primeres jornades, té previst desplaçar-se a l’aeroport del Prat una vegada finalitzi l’encontre, amb el vol de tornada programat a les 6.30 hores.

El Lleida sempre ha eliminat el Compostel·la a la Copa del Rei És la tercera vegada que el Lleida s’enfronta al Compostel·la a la Copa i en les dos anteriors van ser els blaus els que es van classificar. Els precedents són a la temporada 1993-94, amb el Lleida a Primera, i 1994-95. A la 1993-94 el Lleida va guanyar 4-1 al Camp d’Esports (1-2 a Santiago) i la temporada següent es va imposar 2-0 (empat 1-1 al partit de tornada). En el campionat de lliga, aquests dos equips s’han enfrontat en deu ocasions (cinc victòries, tres empats i dos derrotes).

tracking