ATLETISME CARRERES POPULARS

Pol Guillén i Eva Ribalta vencen a la Cursa de la Diada

La prova va reunir ahir 450 atletes

Els atletes participants es disposen a prendre sortida.

Pol Guillén i Eva Ribalta van ser els guanyadors de la 32a edició de la Cursa de la Diada de Térmens, que va reunir ahir 450 atletes i que també va comptar amb carreres infantils i una prova de relleus. Guillén, del CA Manresa, es va imposar a l’única prova de 10 quilòmetres amb un temps de 32:41, seguit de Xavier Tomasa (Inverse Team), que va entrar a 8 segons del vencedor. Ricard Pastó, del Xafatolls, va completar el podi amb un crono de 32:56. A la prova femenina, la vencedora va ser Eva Ribalta (Xafatolls), que es va imposar amb un temps de 40:10. La segona classificada va ser Núria Ribalta, germana de la guanyadora i companya de club, amb un crono de 42:47, i el tercer lloc va ser per a Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb un crono de 44:16.

La Cursa de la Diada de Térmens, puntuable per a la Lliga Ponent, també va comptar amb la modalitat Ekiden, en la qual van participar dos rellevistes que van afrontar cinc quilòmetres del traçat i on van participar 50 atletes. L’equip més ràpid va ser el Garcés Team, que va completar el recorregut en un temps de 34:11, mentre que en segona posició va entrar el Xafatolls, a 8 segons dels vencedors. El podi el va completar l’equip Marc-Jordi, amb un 34:55. A més, es va introduir la modalitat Barefoot Running, en la qual els participants han de córrer descalços o amb una sola amb un gruix màxim de deu mil·límetres i de tipus Zero Drop. La prova va comptar amb vessant solidari, ja que un euro de cada inscripció ha anat destinat a la lluita contra les malalties infantils i va tenir la col·laboració, com en les últimes deu edicions, d’entitats com AECC, AFANOC i l’Associació de Diabètics de Catalunya. La pròxima prova de la Lliga Ponent, diumenge, serà la Nosaltres També Podem-Aspros.