SEGRE

ESPORTS

Aquests són els límits de cost de plantilla dels clubs de LaLiga

Barcelona, Reial Madrid i Atlètic de Madrid disposaran del més alt

Aquests són els límits de cost de plantilla dels clubs de LaLiga

Aquests són els límits de cost de plantilla dels clubs de LaLigaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga va fer públic aquest dijous els límits de cost de plantilla esportiva de tots els clubs per a temporada 2018-19, en la que Barcelona, Reial Madrid i Atlètic de Madrid disposaran del més alt, mentre Valladolid, Osca i Rayo Vallecano tindran el més baix de Primera.

A Segona divisió el marge més gran ho tindran Màlaga, Las Palmas, Deportivo de la Coruña i Osasuna i el més petit serà per al Reus, Elx i Còrdova, per aquest ordre.

LaLiga va fer públiques les dades després de les seues juntes de Primera i Segona, després que cada club li proposés el seu límit, d’acord a les normes d’elaboració de pressupostos de clubs, i l’òrgan de validació d’aquesta els hagi aprovat o en el seu cas l’hagi rectificat "fins l’import que garanteixi l’estabilitat financera del club".

Segons va recordar LaLiga, el límit de cost de plantilla és l’import màxim que cada un pot consumir durant l’exercici i inclou la despesa en jugadors, primer i segon entrenador i preparador físic del primer equip (plantilla inscriptible).

Aquest límit inclou també la despesa en filials, planter i altres seccions (plantilla no inscriptible).

Els conceptes que s’inclouen en el límit de cost de plantilla són salaris fixos i variables, seguretat social, primes col·lectives, despeses d’adquisició (incloses comissions per a agents) i amortitzacions.

tracking