SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

Wendell Davis, el primer americà del Pardinyes

Màxim anotador de la seua divisió de l’NCAA 2 aquesta temporada

Wendell Davis, durant un partit amb la seua universitat.

Wendell Davis, durant un partit amb la seua universitat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Pardinyes va anunciar ahir la contractació de Wendell Davis, de vint-i-tres anys i 1,98 metres d’estatura, que es converteix d’aquesta manera en el primer jugador nord-americà de la història del club. L’aler d’Ohio arriba després de ser escollit millor jugador de la seua divisió de l’NCAA 2 i erigir-se en el tercer màxim anotador de la història de la universitat d’Ashland, amb unes mitjanes la passada temporada de 20 punts (amb un 45 per cent d’encert en el llançament de tres), 6 rebots, 3,6 assistències i 0,8 robatoris de pilota per partit.

Wendell Davis, que arriba demà i que també s’exercitarà amb el Força Lleida, serà el fitxatge estrella del Pardinyes, que ha hagut de fer un esforç econòmic per concretar l’operació. “Hem hagut d’estrènyer-nos el cinturó, però si l’hem fitxat és perquè es podia assumir, sinó no ho hauríem fet”, apunta el president, Jordi Mauri.

Per la seua part, el tècnic Gerard Encuentra confia que “sigui un jugador important”, si bé demana paciència. “L’hem fitxat perquè ens ajudi i sigui important, però ell sol no guanyarà els partits. Esperarem a com s’adapta a la Lliga i a l’equip”, assenyala.

Amb el fitxatge de Wendell Davis, la plantilla de l’Ilerdauto queda tancada a l’espera que al desembre s’hi pugui incorporar Pol Domingo, que no ho ha pogut fer ara per problemes d’estudis.

D’altra banda, el club ha obert una campanya de captació de jugadors amb l’objectiu d’ampliar els equips de la seua base. Totes ler persones que hi estiguin interessades poden posar-se en contacte amb la direcció esportiva i assistir als entrenaments dels equips de la categoria que correspon per edat.

tracking