SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Una final abans del premi gros

El Lleida, pendent avui del sorteig

Els jugadors, felicitats pels aficionats dimecres.

Els jugadors, felicitats pels aficionats dimecres.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que es va classificar per a la tercera ronda de la Copa del Rei després de vèncer dimecres el Compostel·la (1-0), serà un dels equips que estarà present al sorteig que tindrà lloc avui a les 12.00 hores a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. El rival d’avui del Lleida serà un d’aquests equips: el CD Ebro, l’Ontinyent CF, la Cultural Lleonesa, el Racing de Santander, el CD Calahorra, la UD Melilla, el CF Villanovense, la UD Logronyo, la UE Sant Andreu, el Llorca CF o l’UD Mutilvera, que havia quedat exempt de participar en la segona ronda. Tres dels quals són de Tercera divisió: Sant Andreu, Llorca i el Mutilvera navarrès.

Aquesta tercera eliminatòria serà per als homes de Gerard Albadalejo alguna cosa així com una final perquè si aconsegueixen superar-la el següent rival ja seria un Primera dels que juguen a Europa. I a més, amb el record encara fresc dels grans aparellaments del Lleida la passada temporada a la Copa del Rei amb equips com la Reial Societat, amb l’èpica remuntada a Anoeta amb un gol de Bojan Radulovic, i l’Atlètic de Madrid davant del qual, finalment, els blaus van quedar eliminats d’una forma digna. La tercera eliminatòria es jugarà a mitjans del mes d’octubre i serà, com fins ara, a partit únic al camp de l’equip de qui primer s’extregui la bola al sorteig. Fins ara, el Lleida ha jugat les dos primeres eliminatòries al Camp d’Esports amb l’avantatge que comporta.

L’aficionat del 600 anirà a Terol a animar l’equip L’aficionat del Lleida Esportiu del Seat 600, Antonio Martín, començarà diumenge a Terol el seu particular tour d’aquesta temporada per animar l’equip. Habitual a les grans cites dels blaus vol portar-los sort després del gran inici i viatjar fins a la capital de Terol amb el seu 600 de 54 anys. Uns 600 km entre anada i tornada.

Els jugadors, felicitats pels aficionats dimecres.

Els jugadors, felicitats pels aficionats dimecres.MAGDALENA ALTISENT

tracking