SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Ebro, últim escull abans d'un gran

El 17 d’octubre en camp saragossà

Juanto avança davant d’un jugador de l’Ebro el passat dia 9.

Juanto avança davant d’un jugador de l’Ebro el passat dia 9.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ebro serà el rival del Lleida Esportiu a la tercera ronda de la Copa del Rei i últim escull per a l’equip de Gerard Albadalejo abans d’enfrontar-se a un equip de Primera divisió que juga aquest any competició europea. L’eliminatòria, com fins ara, es disputarà a partit únic i, en aquesta ocasió, a diferència de les dos anteriors, el Lleida serà el que rendirà visita al rival el dia 17 d’octubre, a les 21.00 hores.

El sorteig va voler ahir aparellar els blaus amb un rival del mateix grup i amb el qual acaben d’enfrontar-se recentment a la Lliga, concretament el passat dia 9, en un duel disputat al Camp d’Esports que va acabar amb la victòria lleidatana per 2-1. Gerard Albadalejo, que feia ahir la seua habitual compareixença setmanal per parlar del pròxim partit de Lliga, es va referir lleument a l’eliminatòria copera. “Ja tindrem temps de parlar de la Copa quan arribi. Ara estem centrats en la Lliga que és, al final, del que vivim i no ens podem distreure. De fet, quan es va fer el sorteig estàvem veient vídeos del Terol i no pendents del rival de Copa”, va explicar.

Malgrat tot, el tècnic blau va comentar en aquest sentit que “és positiu, ja que juguem fora, que sigui un viatge curt i en el qual segurament tindrem el suport de la nostra afició”. Va reiterar que “superar aquesta ronda per enfrontar-nos a un Primera que juga a Europa és per a nosaltres com guanyar la Champions, com ja vaig dir l’any passat. Caldrà fer un últim esforç”.

El Mallorca va ser l’equip que va quedar exempt de jugar aquesta eliminatòria.

Albadalejo: “L’equip encara pot millorar molt”

Gerard Albadalejo es va referir al partit de demà a Terol (17.00 hores) com un compromís “molt difícil, davant un rival amb una confiança molt alta que intentarà fer-nos mal des del principi”. El tècnic blau, que va acabar descontent amb l’equip dimecres malgrat passar ronda davant el Compostel·la, va dir que “hi ha encara molt a millorar” i, quan li van preguntar en quin percentatge de rendiment sobre el que vol està l’equip a aquestes altures, va respondre que “tant de bo no estiguem al cent per cent perquè voldrà dir que hi ha molt marge de millora”. Albadalejo va assenyalar que la consigna a Terol és “ser sòlids i compactes a darrere perquè si no encaixem gols serem més a prop de guanyar. I els pressionarem molt a dalt”. Només té les baixes de Xemi i Cheng.

tracking