SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

A confirmar un inici redó

El Lleida Esportiu afronta avui a Terol (17.00) el cinquè partit en 15 dies i que posa fi a dos setmanes amb jornada copera intersetmanal || Segueix invicte amb dos victòries i un empat en Lliga

El Lleida Esportiu no va ser capaç de superar l’Europa, molt més rodat de cara al seu debut.

El Lleida Esportiu no va ser capaç de superar l’Europa, molt més rodat de cara al seu debut.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu posa fi avui a dos setmanes d’intensa activitat, en les quals ha disputat quatre partits, dos de Lliga –davant de l’Espanyol B i l’Ebre– i dos de Copa –amb el Terol i el Compostel·la–, i en les quals pràcticament no hi ha hagut descans per a alguns futbolistes de la plantilla. Els de Gerard Albadalejo visiten avui el Club Deportivo Terol (17.00), precisament, un equip al qual ja tenen presa la mida, ja que el van superar fa tot just onze dies a la competició del KO, on es van imposar per 2-0 gràcies als gols de Mousa i Alpha. El Terol, no obstant, va donar al Camp d’Esports una bona imatge i va presentar una proposta futbolística atrevida. De fet, el tècnic del Terol Dani Aso va afirmar amb rotunditat després del partit que el seu equip havia estat millor que el Lleida i que això el tranquil·litzava malgrat l’eliminació.

L’equip aragonès ha tornat aquesta temporada a Segona B després de cinc exercicis a Tercera, i ha protagonitzat un inici de Lliga digne, amb una victòria, un empat i una derrota. El triomf va ser, precisament, l’únic partit que ha disputat al seu camp, on va superar el València Mestalla per 1-0 amb gol de Dieste. En els dos desplaçaments va empatar a zero a Badalona i va caure per 3-0 a casa de l’Atlètic Llevant, en la primera jornada de la competició. La faceta ofensiva, doncs, és la que menys rendiment ha donat fins ara als de Pinilla, que només han marcat un gol en quatre partits, comptant el de Copa a Lleida.

Els de Gerard Albadalejo, que recuperen el central Tano Bonnín després dels seus compromisos internacionals, volen continuar amb l’etiqueta d’invicte després d’aquesta jornada i firmar una estrena de Lliga il·lusionant, amb dos victòries –davant del Vila-real B i l’Ebro– i un empat –amb l’Espanyol B–, a banda dels dos triomfs a la Copa.

Respecte al partit de dimecres passat davant del Compostel·la, del qual Albadalejo va quedar descontent, han caigut de la llista Mink Peeters i Josimar Quintero, que va disputar la primera part davant del Compostel·la. Les baixes del conjunt lleidatà segueixen sent les de Xemi i Cheng, per lesió

El Lleida Esportiu mai ha guanyat a Terol

El Lleida Esportiu mai ha guanyat al camp del Terol, on ha jugat en dos ocasions: la temporada 2011-12 va perdre 2-1, i la 2012-13 va empatar 1-1. No obstant, la UE Lleida va tenir l’estadística contrària, ja que també va visitar Pinilla en dos ocasions en partit de Lliga al llarg de la seua història. La primera vegada va ser la temporada 1989-90, per 0-1 amb gol d’Azcona, i la segona la 2010-11, també per 0-1.A més, el Terol va ser el primer equip que el Lleida va visitar en la seua història a la Copa del Rei. Va ser el 19 de març del 1944 i va perdre per 4-0.

tracking