El Tàrrega perd a Andorra, malgrat buscar l'empat fins al final

Els de Víctor Vera s’havien avançat

Un jugador del Tàrrega i un altre de l’Andorra pugnen per la pilota, ahir durant el partit.ÁREA 11

El Tàrrega va encaixar ahir a Andorra la segona derrota (3-2) en tres jornades. Els de Víctor Vera van començar dominant sobre el terreny de joc i també en el marcador, ja que al minut 5 es van avançar gràcies a un greu error de Xisco. El porter va sortir a buscar una pilota penjada fàcil, però se li va escapar de les mans i Jofre Graells ho va aprofitar per marcar a porteria buida (0-1). L’Andorra va sortir adormit i va estar a punt d’aprofitar-ho Ferran Rius per fer el segon, però aquest cop Xisco va atallar. La primera ocasió local va arribar en un xut de Ludo que va aturar sense problemes Albert Pont, i al 19 va arribar l’empat, en un córner que va rematar Reyes amb col·locació (1-1). A prop de la mitja hora, Emili García va estar a punt de certificar la remuntada andorrana, i abans del descans, Albert Bañuelos va enganxar una rematada al segon pal que va enviar fora. Al segon temps, l’Andorra va sortir a buscar el gol i després d’un primer avís de Cristian Martínez va arribar el gol, obra de Jordi Betriu. Sis minuts després, va arribar el 3-1, obra de Cristian Martínez, de cap, després d’una bona assistència d’Albert Reyes. El quadre local hauria pogut acabar de sentenciar, però va perdonar i ho va acabar pagant, ja que al 82, Salinas va tenir el 3-2 en dos tirs que Xisco va neutralitzar, i a 5 minuts del final, Emili García va posar emoció al duel amb un gol en pròpia porta i el mateix jugador va ser expulsat per doble groga. Amb tot, la superioritat numèrica no va ser aliada del Tàrrega, que fins i tot va tenir una gran ocasió de Sylla per empatar.