HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Estrena triomfal

L’Associació inicia la Lliga amb una victòria il·lusionant a l’Agustins || En un partit d’errors va ser decisiva la portera Kora i el liderat de Precup i Pop

Irina Pop es disposa a llançar a porteria ahir davant de l’Agustins.

Irina Pop es disposa a llançar a porteria ahir davant de l’Agustins.MAGDALENA ALTISENT

L’Associació Lleidatana d’Handbol va començar la Lliga de forma triomfal i amb unes expectatives molt il·lusionants, després de vèncer l’Agustins d’Alacant per 24-21. Va ser un triomf treballat, però les lleidatanes sempre van anar al davant.

Les jugadores de Miroslav Vujasinovic van aconseguir guanyar gràcies a un treball coral de tot el grup, amb aportació de gols molt repartida, i amb dos factors clau: la gran actuació de la portera Mariama Kora i el liderat d’Emma Precup i Irina Pop, les seues dos veteranes i referents, que han tornat a l’equip aquesta temporada.

Des del 2-0 inicial, l’equip lleidatà va ser capaç d’anar al davant en el marcador amb aplom i un gran treball col·lectiu. Les diferències, al principi, van ser mínimes i van predominar els errors dels dos conjunts, però a partir del minut 10, les locals van anar assolint diferències de tres i quatre gols.

La portera Kora va ser espectacular i va ser clau per mantenir els avantatges en l’electrònic i arribar al descans amb 13-10. A la tornada del descans, les alacantines es van col·locar de seguida amb 13-12, però les de Vujasinovic no van permetre que els igualessin l’enfrontament. Irina, amb 7 gols, i Emma, amb 6, es van erigir en les líders d’un equip que va fer molt bones combinacions en atac i del qual es pot esperar grans coses aquesta temporada, com afirmava a la prèvia el tècnic Miroslav Vujasinovic. L’Agustins era un rival a tenir en compte i les lleidatanes van superar el primer test amb nota. La victòria pot servir per transmetre confiança a una Associació que enguany donarà molts minuts a jugadores molt joves del planter, que tenen una gran projecció. La pròxima jornada, l’Associació visita la pista del Sant Joan Despí, el dissabte dia 22 a les 18.00 hores.